Vidi: megkérdezték az apát, jön-e a lengyel védő

A riválisról is őszintén nyilatkozott.

Forrás: gornikzabrze.pl

Górnik Zabrze védőjének, Przemysław Wisniewskinek a nyáron lejár a szerződése, így a klubja most tudna utoljára pénzt kapni érte, kivéve persze, ha a felek meghosszabbítják az egymással kötött szerződésüket.

A játékossal kapcsolatban december 8-án már a következőket írtuk: „Az nb1.hu értesülései szerint Przemyslaw Wisniewski felkelthette a MOL Fehérvár érdeklődését. A 23 éves lengyel középső védő játékjogát jelenleg a Górnik Zabrze birtokolja. Wisniewski ebben az idényben 17 tétmeccsen jutott szóhoz a lengyel élvonalban a hetedik helyen álló gárdában. A kiváló fizikai adottságokkal rendelkező hátvéd értékét a Transfermarkt 1,5 millió euróra becsüli. Érdekesség, hogy Wisniewski szerződése a szezon végén lejár aktuális csapatánál. A 195 centiméteres labdarúgó korábban a lengyel U21-es válogatottban két összecsapáson kapott bizonyítási lehetőséget.”

Ojciec Przemysława Wiśniewskiego: Syn jest gotowy na transfer zagraniczny

Obrońca Górnika Zabrze - Przemysław Wiśniewski, w najbliższych dniach musi podjąć jedną z najważniejszych decyzji w karierze. W czerwcu kończy się jego kontrakt i już teraz może podpisać umowę z nowym klubem. O jego przyszłości rozmawiamy z ojcem piłkarza - Jackiem Wiśniewskim, który jeszcze nie tak dawno temu był ulubieńcem kibiców z Zabrza.

A sport.interia.pl most az édesapjával, Jacek Wisniewskivel, akinek a Górnikhoz való kötöttségét kábé ember nem kérdőjelezi meg egész Lengyelországban, készített interjút, amiben elmondja, hogy tudja, hogy a Legia is hívja a fiát, ami egy hatalmas klub, de a szavaiból arra lehet következtetni, hogy sokkal jobban örülne, ha nem egy másik lengyel csapatba, hanem külföldre igazolna. 

Az interjú készítője rá is kérdez a fiú sorsára, hiszen hívja a Lokomotiv Moszkva, az Udinese és a MOL Fehérvár FC is, az apa meg a válaszában arra utal, hogy kapkodni nem kell, néha jobb egy kicsit visszalépni, mert akkor hosszabb távon lehet profitálni.

Hozzátette viszont, hogy biztos benne, hogy a legjobb megoldást választja majd a fia és a menedzsere.

Legfrissebb híreink