Veszélyben a bajnokság nézőszám csúcsai – adatok

Két full rangadó vár a Fradira.

Forrás:

Már jeleztük, hogy gyakorlatilag garantált a telt ház május 4-én a Derbire, hiszen a mérkőzés pontos időpontjának a kihirdetése előtt elkelt már több, mint 19 ezer jegy a rangadóra.
 
Van viszont egy másik csúcsrangadója is a magyar labdarúgásnak, méghozzá szakmai értelemben, ez a Ferencváros és a MOL Vidi csatája. És ezt már a nézőszámok is bizonyítják.
 

BL-példával élt a Vidi elleni csúcsrangadó előtt a Fradi edzője - interjú - NB1.hu

 

A 2018/19-es szezon eddigi leglátogatottabb meccse a Ferencváros-Újpest volt szeptember 29-én, 20675 nézővel. Második legtöbben az FTC-Vidin voltak szeptember 2-án, méghozzá 14520-an, a bronzérmes a Vidi-Újpest, amit november 21-én rendeztek meg (ez volt a stadionavató) 11 251 néző előtt.
 
Annyi már biztos, hogy a szombaton esedékes Fradi-Vidi már most megszerezte a harmadik helyet, hiszen a legfrissebb adatok szerint 15200-an váltották már meg a jegyüket a rangadóra. Azért nem a másodikat, mert közelgő Derbire meg ugye majdnem 20 ezren.
 
A Derbi miatt egyébként az abszolút csúcs is ugye veszélyben van, de lehet, hogy még a most szombati meccs miatt is indul egy újabb szurkolói roham a jegyekért.
 

Legfrissebb híreink