Újpest: Hali-játékossal erősítettek a lila-fehérek

Korábban a Lokiban is megfordult a fővárosiak új szerzeménye.

Forrás:

Mészáros Karol az Újpestben folytatja a pályafutását. A lila-fehérek új játékosa a 70-es mezt kapta új csapatánál. Az újpestiek a következő közleménnyel számolták be az átigazolásról:
 
"Mészáros Karol az előző idényben az NB I-es Szombathelyi Haladás csapatában játszott, azelőtt szerepelt a DVSC együttesében is a magyar élvonalban. A korábbi U21-es szlovák válogatott hazájában a Slovanban mutatkozott be a felnőttek között, 86 mérkőzésen 14-szer talált be az ellenfelek kapujába a pozsonyi alakulatban, és ez idő alatt részese lehetett két bajnoki címnek is.
 

null

null

A 70-es számot kapó 175 cm magas és 25 esztendős labdarúgó a papírok szignálását követően így nyilatkozott honlapunknak:
 
"3 és fél éve kerültem Magyrországra focizni, a Puskás és a Debrecen után a Haladásba szerződtem, egészen az idei szezon végéig Szombathelyen álltam pályára. Számomra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország egyik legnagyobb multú csapatához igazoltam, főleg azért, mert apukámnak az Újpest a kedvence, egészen kicsi korától. Így természetesen én is tudom, hogy milyen múltja van Újpestnek és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék hamar beilleszkedni, és sikerekhez segíteni a csapatot."
 

Legfrissebb híreink