Újabb 3 játékos csatlakozott a DVTK-hoz

Egyikük a Puskás Akadémia növendéke.

Forrás:

Csütörtökön és pénteken orvosi és fizikai tesztekkel vette kezdetét a DVTK felkészülése, hétfőn pedig előkerültek a labdák is, de előtte még dolgoztak egy órát a fiúk a konditeremben. Az edzésen három új arc is feltűnt a nyári igazolások mellett - jelentette a DVTK
 
Hétfőn reggel két csoportban indult a munka. A “korán kelők” az egyéni prevenciós gyakorlatokat követően 9 órakor kezdtek a konditeremben, majd mintegy egy órás munka után léptek először a 2019/2020-as idényben a DVTK edzőközpont gyepére. A második csoport pedig egy órával később járta végig ugyanezt az utat.
 
Három új arc is feltűnt a többiek között, már amennyiben nem számoljuk új arcnak a napokban igazolt Zsolnai Richárdot, Haris Tabakovićot és Vági Andrást.
 
Az egykori U23-as válogatott ghánai védő, Joachim Adukor már előszerződéssel rendelkezik, és az orvosi vizsgálatot, valamint a papírmunkát követően a DVTK labdarúgója lesz. 
 
Jebari Soufiane próbajátékra jelentkezett, és ha ismerős a neve, annak az az oka, hogy a marokkói származású, de spanyolországban született támadót tavaly nyáron már tesztelte a DVTK stábja. A kettő között pedig az FK Csíkszereda csapatával vívta ki a másodosztályba jutást Romániában. 
 
A másik próbajátékos, Galambos Ádám bal oldali védő, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia egykori növendéke. Pályafutása során Pakson, Dunaújvárosban, Szolnokon, Mosonmagyaróváron és Csákváron is szerepelt.
 

Legfrissebb híreink