Tulajdonosváltás Diósgyőrben?

Keményen megerősödhet anyagilag a DVTK.

Forrás:

Évek óta az utolsó pillanatban harcolja ki a bentmaradást a DVTK a bajnokság elején komolyabban megfogalmazott célkitűzések ellenére. A miskolciak az idei bajnokságban sem repesztenek úgy, mint ahogy szeretnék, amit jelez, hogy a gárda az utolsó helyen áll a bajnokságban.

Éppen ezért nemrég edzőváltás történt a csapatnál, Feczkó Tamás helyett Geri Gergely irányítja már a miskolciakat, akinek a bemutatkozó mérkőzésén az MTK az utolsó pillanatokban szerzett góllal győzte le Budapesten a piros-fehéreket 1-0-ra.

Az amigeleken.hu szurkolói oldal nemrég megszellőztette, hogy hamarosan tulajdonosváltás is lehet a gárdánál, azaz 10 év után távozhat Leisztinger Tamás, aki az említett idő alatt több mint 5 milliárd forintot költött a klubra.

 

A goal.com magyarországi kiadása a következőket írta: „Az egyik vevő a borsodi Bodrogkeresztúron bejegyzett Dereszla Borászat, a másik pedig egy egészségügyben érdekelt vállalkozás. Rajtuk kívül pedig a Hell energiaitalt gyártó cég érkezik fő támogatónak – pokoli erős lehet gazdaságilag a miskolci klub.”

 

Az, hogy lesz-e tulajdonosváltás és mikor, azt egyelőre nem lehet tudni, de mindenképpen fontos lenne az anyagi stabilitás (a változások hírei, ha csak átmenetileg is, de mindig bizonytalanságot szülnek a gazdasági világban), mert mint az nb1.hu vasárnap már elsőként jelezte, a Mezőkövesd Márkvárt Dávidot és Molnár Gábort is vinné, akiket megerősödött anyagi lehetőségek mellett már nem feltétlenül kellene el vagy odaadnia a DVTK-nak, hiszen Márkvárt a DVTK legjobb játékosa, Molnár meg abszolút közönségkedvenc.

A Fradiból és a Diósgyőrből is igazolna a Mezőkövesd - NB1.hu

A Fradiból és a Diósgyőrből is igazolna a Mezőkövesd

 

FRISSÍTÉS, 13.53:

 

Megkérdezték a DVTK-t a tulajdonosváltásról - reakció - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink