Történelmi siker: góljáról mesélt a Fradi nyerőembere

A szerdai ellenfél is megvan.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, a Spanyolországban edzőtáborozó Ferencváros második marbellai edzőmérkőzésén 1-0-s győzelmet aratott Észtország válogatottja ellen kedden.

Balesetezett a Fradi Spanyolországban - NB1.hu

 

A lefújást követően a győztest találat szerzőjét, a második játékrészben pályára lépő Aissa Laidounit kérdezte a klub honlapja.

- Nehéz mérkőzés volt egy nagyon jó csapat ellen. Ez volt a második felkészülési meccsünk a spanyolországi edzőtáborban. Kemény felkészülés van mögöttünk, szerintem elégedettek lehetünk azzal, hogy sikerült újra nyernünk – mondta Aissa Laidouni, aki a góljáról is beszélt. - Egy szöglet után Miha Blazic fejelt a kapura, majd sokáig az ellenfél tizenhatosán belül járt a labda, aztán végül eljutott hozzám és sikerült a kapuba lőnöm. De nem ez a fontos: sokkal többet ér a csapat számára, hogy sikerült megnyernünk a meccset.

Mindemellett a harmadik ellenfél is megvan: szerda 17 órától a harmadosztályban szereplő Algeciras CF ellen játszik edzőmérkőzést Szerhij Rebrov csapata. 


ELŐZMÉNYEK:

Második edzőmérkőzését is megnyerte Spanyolországban a Ferencváros, hisz kedden 1-0-ra legyőzték a szintén Marbellában készülő Észtország válogatottját.

A klubcsapat vs. válogatott kérdésre a második játékrészben született válasz: az első félidőben mind a két félnek megvolt a lehetősége a gólszerzésre, majd az 52. percben ugyan büntetőhöz jutott a Fradi, ám Haratin kihagyta azt. Szerhij Rebrov cseréit követően végül a 73. percben Laidouni talált be, válasz pedig erre nem érkezett az észtektől.

Élőképes közvetítés a Fradi-Észtországról - NB1.hu

 

A GÓL TÖRTÉNETE:

73. perc: A szöglet után Blazic fejesét kivágták a védők, majd fél percig az észtek tizenhatosa körül járt a labda, végül Laidouni lőtt, egyenesen a kapuba. 1-0

 

Felkészülési mérkőzés, Marbella:

FTC-Észtország 1-0 (0-0)

FTC: Dibusz – Botka, Frimpong, Dvali, Nagy O. (Heister, 46.) – Haratin, Vécsei – Zubkov, Tokmac, Katona (Redzic, 19.) – Uzuni
A 60. perctől: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Csontos, Heister – Sigér, Laidouni – Isael, Skvarka, Redzic – Baturina

Gól: Laidouni (73.)

Legfrissebb híreink