Török élcsapat vinné a Puskás Akadémia védőjét

A nyáron lejár a szerződése.

Forrás:

2019. augusztus 3-án az Újpest ellen, idegenben elért 3-1-es győzelem alkalmával mutatkozott be a Puskás Akadémiában a német védő, Thomas Meissner. Azóta már 51 NB I-es találkozó van mögötte, ezeken a mérkőzéseken 3 gólt is szerzett.

Amióta Felcsútra érkezett, ha nem volt beteg vagy sérült, gyakorlatilag állandóan a kezdőcsapat tagja volt a német, aki a Mainzban mutatkozott be a felnőttek között, de utána játszott a Borussia Dortmund második csapatában  a Duisburgban, a holland ADO Den Haag és a Wilem II csapataiban is, mielőtt Felcsútra került.

Trabzonspor-Interesse an Meißner

Thomas Meißner könnte es im kommenden Sommer in die Süper Lig ziehen. Nach FT-Informationen zeigt Trabzonspor Interesse am 29-Jährigen vom ungarischen Vertreter Puskás AFC. Der Innenverteidiger wird vom türkischen Erstligisten intensiv beobachtet. Meißner stammt aus der Jugend des TSV 1860 München und war in Deutschland für die Zweitvertretungen von Mainz 05 und Borussia Dortmund sowie den MSV Duisburg aktiv.

A védőt a nyárig köti a szerződése a Puskás Akadémiához, a piaci értékét 600 ezer euróra taksálja a Transfermarkt. Könnyen lehet, hogy a szerződése nem lesz meghosszabbítva és a védő Törökországba teszi át a székhelyét, mert a hatszoros török bajnok és nyolcszoros török kupagyőztes Trabzonspor vinné.

A Trabzon jelenleg 4. a török bajnokságban.

Legfrissebb híreink