Szurkolói ankét Kispesten: Eppel és Lanzafame sorsa is szóba került

Örültek a változtatásnak a drukkerek.

Forrás: honvedfc.hu

Az NB I-re készülő Budapest Honvéd szurkolói ankétot tartott. A klub hivatalos weboldala beszámolt az eseményről, amelyen a szurkolók például Eppel Mártonról érdeklődtek. A magyar válogatott támadó visszatérésének örülnének a kispestiek, Urbányi István szerint a futballista térfelén pattog jelenleg a labda. A sportigazgató egyébként beszélt Davide Lanzafame jövőjéről is. 

 

"Amennyiben Lanzafame szeretne a Honvédban maradni és a teljesítménye is olyan, Bódog Tamás döntésén múlik, hogy helye lesz-e a csapatban" - idézi Urbányit a fővárosi alakulat hivatalos weboldala.

 

Az épülő Bozsik Stadionra is kitértek a résztvevők az eseményen.

"Mindezeken túl természetesen a Bozsik Stadion átadásának dátuma is érdekelte a közönséget, amelynek kapcsán Mendelényi Dániel és Azurák Csaba felhívta a drukkerek figyelmét, hogy a megbízás és a kivitelezés nem a Honvéd kezében van, így a beköltözés időpontját sem a klubvezetés határozza meg. A vezetők elmondták, hogy bár az eredetihez képest csúszás tapasztalható a projektben, már látványosan épül és szépül a létesítmény, s azt kívánták, minél hamarabb találkozzon újra a társaság az avatóünnepségen" - számol be a kispestiek weboldala.

A szurkolók egyébként köszönetet mondtak a vezetőségnek a címerváltoztatásért.

KORÁBBAN:

Kispest: pozitív koronavírus teszt - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink