Szabics Imre elmondta, miért lettek csatárok a kapusok - reakciók

Köszönetet is mondott a Vidi trénere.

Forrás: molfehervarfc.hu

Ahogy korábban már jeleztük, a Vidi vasárnap edzőmeccset játszott az Ercsi otthonában. A találkozón egyetlen gól született, ezt Alef szerezte. Összefoglalónkban arra is rávilágítottunk, hogy a fehérváriak két kapusa mezőnyben jutott szóhoz a meccsen.

Edzőmeccs: meglepő helyen tűntek fel a Vidi kapusai - NB1.hu

 

Nézzük, a két tréner hogyan értékelte a találkozót.

Lieber Károly: "Nekünk múlt héten ért véget a bajnokság, szóval ez számunkra lényegében egy örömfoci volt. Sok szurkoló kilátogatott, mi pedig próbáltunk nekik valamit visszaadni a biztatásért cserébe. A srácok nagyon jól tartották magukat, ott volt bennük a szenvedély, ez a bajnokságban is jellemző volt erre a fiatal gárdára. A harmadik helyünk is inkább a bravúr kategória felé megy el, mert távoztak rutinos játékosok a szezon elején, és az első nyolc hely egyike volt megcélozva, de a fiatalok nagyon szép tavaszi hadjáratot futottak." (molfehervarfc.hu)

Szabics Imre: "Elérte a célját a mérkőzés, ami most elsősorban az volt, hogy mindenki ugyanannyi, negyvenöt perces terhelést kapjon, hogy egyensúlyban legyen a csapat tagjainak terhelése - ezért kapott például két kapus is a mezőnyben lehetőséget. Amit terveztünk, azt megcsináltuk, rávezetésnek megfelelt ez a kilencven perc. A hazaiaknak köszönjük a vendéglátást, sok sikert kívánunk nekik a következő szezonra!" (molfehervarfc.hu)
 

Legfrissebb híreink