Román sajtó: újabb Vidi-kiszemelt?

A Hajduk játékosával egy poszton játszik.

Forrás: digisport.ro

Korábban az nb1.hu is beszámolt arról, hogy a Hajduk Split középpályásával, Hamza Barryvel tárgyal(t) a MOL Fehérvár csapatának vezetősége. A 25 éves gambiai játékosról horvát sajtóértesülések szerint meg is egyeztek a fehérváriak a splitiekkel, ám Barry nem fogadta el az évi 300 ezer eurós, mintegy 110 millió forintos fizetési ajánlatot, így a transzfer nem jött össze.

Válogatott játékossal erősíthet a Fehérvár - NB1.hu

 

Könnyen előfordulhat, hogy már nem is fog, hisz a román ProSport információi szerint a Viitorul Constantától érkezhet ugyanazon a poszton játszó középpályás a Vidihez. A 23 éves Lyes Houri korábban több francia klubban, így a Lille-nél, a Valenciennes-nél és a Bastiánál is megfordult, 2018 óta erősíti Gheorghe Hagi élvonalbeli gárdáját. A korábbi utánpótlás-válogatott franciának jelenleg egymillió euró az értéke, román portálok szerint 600 ezer eurót fizethet érte a Fehérvár. A Digi Sport állítja, az egyezség már pénteken megszületett, hamarosan bemutatják Hourit.

Nikolics és a Vidi: megszólalt a menedzser - NB1.hu

 

Érdekesség, hogy Houri már nem is tartott a Viitorul törökországi edzőtáborába, és egyik csapattársa, Bradley de Nooijer az Instagramon már el is köszönt tőle. 

600 ezer euróért veszi meg a francia játékost a Vidi - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink