Remekelt a Vidi Horváth Ferencék ellen: köszönet és kiváló debütálás - reakciók

Álomszerű bemutatkozás.

Forrás: molfehervarfc.hu

Korábban már jeleztük, hogy a MOL Fehérvár 5-0-s győzelmet aratott Horváth Ferenc új csapata, a Dunaújváros ellen. 

A találkozót követően így értékelt Michael Boris:

"Mindenki megfelelő terhelést kapott, a legtöbben 45 percet játszottak, de Lüftner, Kojnok és Csoboth hatvan percet is pályán volt. Agresszívan támadtuk a labdát, ez volt az egyik célunk a mérkőzésen, az első félidőben a befejezések még nem jöttek össze úgy, mint a második játékrészben de a felkészülés ezen szakaszában ez rendben van. Nem álltunk meg egy pillanatra sem, nem kaptunk gólt, ezek szintén pozitívumok, még akkor is, ha tudjuk, hogy ma egy harmadosztályban szereplő csapat volt az ellenfelünk. Fáradtak még a játékosok a kemény edzések miatt, nem is tudunk egyelőre teljes kerettel dolgozni, de mindennel együtt a mai teljesítmény rendben volt. Köszönjük a második csapatunknak, hogy ennyi játékost nélkülöznek a mi felkészülésünk miatt" - idézi a fehérvári edzőt a MOL Fehérvár hivatalos oldala.

Babos Bence ma játszotta az első meccsét a Vidiben. A 18 éves futballista az első labdaérintésből gólt szerzett, emiatt boldogan nyilatkozott:

"Rendkívül boldog vagyok, ilyen debütálásról a Vidiben álmodni sem mertem. Ez volt az első meccsem az NB I-es együttesben és az első labdaérintésemből gólt fejeltem. Ahogy mondtam, nagyon boldog vagyok, de természetesen helyén kezelem a dolgokat. Tudom, hogy még nagyon sok munka vár rám és sokat kell még fejlődnöm, de örülök annak, hogy megkaptam a bizonyítási lehetőséget. Nagy vágyam, hogy a Vidi színeiben bemutatkozhassak majd az NB I-ben is, ezért mindent meg fogok tenni. Sajnos az elmúlt fél év nem volt könnyű számomra, sérülés miatt gyakorlatilag tavasszal alig tudtam játszani az NB III-as csapatban. Remélem, az előttünk álló szezonban a sérülések elkerülnek és töretlenül tudok fejlődni" - mutatott rá Babos.

Legfrissebb híreink