Rebrov komoly üzenete a Fradi-játékosoknak

Szokásosan nem finomkodott az ukrán tréner.

 

Szerhij Rebrov nyilatkozott a visszatérő játékosokról, az újakról, a BL-ről és az edzőtáborról a fradi.hu-nak. A terjedelmes interjúban a vezetőedző elmondta várakozásait a közeljövővel kapcsolatosan - és nem finomkodott.

 

"Határozottan úgy hiszem, hogy az új játékosok fejlődést hoznak a csapatunknak. Mindig azt mondom, hogy minden egyes együttesnek fejlődnie kell. E tekintetben teljesen mindegy, hogy megnyerte-e a bajnokságot vagy máshol végzett a tabellán. Minden csapatnak szüksége van a vérfrissítésre, és mi is fejlődtünk az eddig leigazolt labdarúgókkal. Nem kell újjápítenünk, csak tovább dolgoznunk. Mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy a lehető legfontosabb és legizgalmasabb sorozatba kerültünk be, a Bajnokok Ligájába. Mindenki megkaphatja az esélyt ott, de ezért dolgozni kell. Pontosan tudjuk, hogyan kell felkészíteni a játékosokat erre, a futballistáknak az a dolguk, hogy minél jobban koncentráljanak a feladataikra. Fejlődjenek és ezzel a csapatot is jobbá tegyék. Ahogy mondtam: mindenki megkapja az esélyt, ha keményen dolgozik. Szeretném látni, hogy azok a játékosok, akik itt vannak, motiváltak. Meg kell mutatniuk, hogy milyen minőség van bennük. Mindenki azért jött, hogy ezért harcoljon, ez teljesen egyértelmű. Akik itt vannak velünk az ausztriai edzőtáborban, megérdemelték, hogy elhozzuk őket. De ahogy mondtam: mutatniuk kell valamit!" - fogalmazott.

Gorríaran búcsúszavai a Fraditól - NB1.hu

A rájuk váró megmérettetésekről is megszólalt. "Én szeretem a nyomást. Persze, hogy mindenki a nemzetközi kupában akarja látni a csapatot. Mint ahogy mindenki meg is akarta nyerni a bajnokságot. Ez sikerült, most más céljaink vannak. Motiváltnak kell lennünk, de nemcsak az európai kupameccseken. Még motiváltabbnak kell lennünk a bajnokságban is, hiszen az ellenfeleink egyre erősebbek lesznek" - mondta.

Legfrissebb híreink