Radó után a ZTE másik gólvágója is távozik

Három országba is hívják.

Forrás: ztefc.hu

Július 8-án már megírtuk, hogy Bobál Gergely nem hosszabbít a Zalaegerszeggel, amit most a játékos az Instagramján megerősített.

 

Három országba is hívják a ZTE gólzsákját - NB1.hu

 

 

Már beszámoltunk róla, hogy információink szerint külföldről több ajánlata is van, Belgiumból, a Bundesliga 2-ből és a portugál élvonalból is keresték.

Bobál Gergely az alábbi posztot tette közzé az Instagramon:

,,Sziasztok Fiúk, lányok, apukák, anyukák, barátok és ellenségek!

Ez az elmúlt időszak a Zalaegerszeg színeiben csodálatos volt és nagyon de nagyon jól éreztem magam, mint játékos és ember is annyi szeretetet kaptam tőletek. Igen tőletek nekem mindig az volt a fontos, hogy titeket kiszolgáljalak, mint a pályán és pályán kívül.

A váltás mellett döntöttem, de meg sem fordult a fejemben, hogy más magyar csapat szóba jöhetne egy ilyen szezon után egy ilyen intenzív időszak után amit csodálatos volt átélni, és úgy hogy ez mindig benne volt a csapatban. Szeretném megköszönni a csapattársaknak is, hiszen rengeteget melóztak, hogy nekem csatárként annyi lehetőségem legyen, hogy meg tudjam élni az álmomat és külföldön folytassam a pályafutásomat, ami úgy gondolom bennem is van és nagyon sok erőt tudok meríteni az elmúlt időszakból, hiszem mindent megkaptam tőletek szurkolóktól és persze a családtól is. Még egyszer örök hála nektek, mindenkinek aki a Zalaegerszeg csapatában dolgozott, azért hogy ez összejöjjön, kezdve itt a vezetőktől a csapattársakon át az edzőktől, a személyzettől, masszőröktől, Esztertől és Anitától. Ez egy nehéz időszak lesz, hiszen márcsak egy Bobál marad a csapatban és nem lesznek azok a “csodálatos” gólörömök sem amiket tudok hozni, de én Boldog vagyok és ti pedig legyetek Büszkék erre hiszen nélkületek ez nem sikerülhetett volna. 

Hajrá Zete! Hajrá Magyarok!"

KORÁBBAN:

 

Radó Szombathelyen kezd - NB1.hu

 

FRISSÍTÉS, 22.11:

 

Felbonthatta szerződését a ZTE leendő vezetőedzője - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink