Puskás-FTC: Rebrov a Fradi sérültjeiről is beszélt - reakciók

Hornyákban maradt hiányérzet.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia és a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott szombaton késő délután az NB I-ben.

Olyan történt a Fradival, ami ebben a szezonban sosem - NB1.hu

 

A lefújást követően Szerhij Rebrov, a zöld-fehérek vezetőedzője beszélt arról, mi hiányzott a győzelemhez. "Ha a pontokat nézem, akkor igen, csalódott vagyok. Két olyan csapattal szemben játszottunk, amelyik mélyen védekezett. Sok helyzetet alakítottunk ki a meccseken, nyilván máshogy alakultak volna a találkozók, ha belőjük ezeket. Nehéz bajnokság az NB I, ősszel volt egy nagy sorozatunk, keményen kell dolgoznunk, hogy a tavasszal is jó eredményeket érjünk el. Nagyon jól játszott a Puskás, jól kontrázott, intenzíven futballozott. A labdavesztésekre nem reagáltunk jól. Bár a győzelemért jöttünk természetesen, és úgy érzem, több helyzetünk is volt, sajnos csak döntetlent értünk el. Fel kell készülnünk a következő találkozóra, hiszen sorra jönnek a mérkőzések. Az első félidőben több nagy helyzetet is kialakítottunk, de ha nem sikerül ezeket belőni, akkor nehéz helyzetbe kerülsz. Teljesen más meccs következik, ha 0-1 után kell játszanod és visszajönnöd a meccsbe."

Az ukrán tréner kritikus szavakkal illette a játékvezetők munkáját. "Persze, ez a csapat tudja, hogy kell játszania, agresszív volt és jól kontrázott. A bírónak kicsúszott a mérkőzés a kezéből. A Somália elleni szabálytalanságokért két plusz sárgát is kellett volna adnia. Ha ilyen pályán játsszák a meccset, akkor a bírónak azonnal sárgát kell adnia az ilyen szabálytalanságokért, mint amilyeneket az ellenfél elkövetett. De ha nem csak a saját csapatomat nézem, akkor is így van, mert különben jönnek a sérülések, ahogyan az történt is. 

Somália nem tud rendesen sétálni, érzi a lábát, a bokáját. Láttam a visszajátszást, sárgát kellett volna adni az ellenfélnek, mert agresszívan odarúgott neki. Endre fizikálisan rendben van, de a fejét erős ütés érte, ezért nem engedte őt vissza az orvos."

 

Hornyák Zsolt, a felcsútiak vezetőedzője elárulta, maradt benne hiányérzet. "Elég jó meccsel kezdtük a félszezont, ehhez megvolt a jó ellenfél, valamint a csapatomtól a jó hozzáállás. Nagyon jó ellentámadásból lőttünk gólt, megérdemelten vezettünk az első félidő után, taktikailag is minden rendben volt, a forgatókönyv szerint alakult. Ha Kiss Tomi a második félidőben belövi a százszázalékos ziccerét, 2-0-ról szerintem a Fradi nem tudott volna visszajönni. Sok labdát vesztettünk, így játékba hoztuk őket, a könnyű gólt sajnálom, hisz passzívak voltak a fiúk a sorfalban. Sajnálom, hogy nem tudtunk győzni, de a mai Fradi ellen jó ez az eredmény is. Köszönöm a csapatom hozzáállását, így bármilyen ellenfél jöhet, senkitől sem kell félni."


EMLÉKEZTETŐ
 

PUSKÁS AKADÉMIA-FERENCVÁROS 1-1 (1-0)

Egészen parázs, magas színvonalú és felfokozott állapotú meccset játszott egymással a Puskás Akadémia és a Ferencváros. Mindkét csapatnak számos helyzete adódott, ám "csupán" egy-egy gól született: az első félidő végén Slagveer volt eredményes, a mérkőzés hajrájában Uzuni talált be szabadrúgásból, ezt követően pedig már nem változott az eredmény - annak ellenére, hogy benne volt a levegőben az újabb gól. A Ferencvárossal olyan történt, mint ebben a szezonban még egyszer sem: egymást követő második bajnokijukat nem tudták megnyerni, a DVTK elleni vereség végett két 2021-es találkozón egy pont a mérlegük.
 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: A KÉT VÉDELEM

A tűzijáték főszereplője volt a két kapus, Tóth és Dibusz, valamint az előttük tornyosuló védelem, Nuneséknek és Blazicéknak is többször kellett hatalmas mentést produkálniuk.
 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A KIMARADT ZICCEREK

Mindkét csapat győzhetett volna, kapufa, nagy védés egyaránt volt, akárcsak kihagyott ziccerek: a második félidő elején Kiss Tamás, majd Tokmac is elpuskázott egy óriási ziccert - ennek tükrében is reális lehet a döntetlen.


A GÓLOK TÖRTÉNETE:

43. perc: Remekül akciózott a Puskás, Kiss Tamás centerezésére Slagveer érkezett, aki közelről a hálóba lőtt. 1-0

81. perc: 18 méterre a kaputól szabadrúgáshoz jutott a Fradi, Uzuni tekert szép mozdulattal a kapuba. 1-1


A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Puskás az MTK-hoz, a Fradi a Budafokhoz látogat.


JEGYZŐKÖNYV:

Puskás Akadémia FC-Ferencvárosi TC 1-1 (1-0)

PAFC: Tóth B. – Szolnoki (C), Nunes, Spandler, Nagy Zs. – Corbu (Plsek, a 65.), Urblík – Slagveer, Knezevic, Kiss T. – Mance

FTC: Dibusz (C) – Botka (Gera D., a 70.), Blazic, Dvali, Heister – Somalia (Haratin, az 50.), Laiduni (Skvarka, a 80.) – Zubkov, Tokmac (Redzic, a 80.), Uzuni - Isael (Vécsei, a 80.)

gólszerzők: Slagveer (43.) ill. Uzuni (81.)
sárga lap: Kiss T. (21.), Nagy Zs. (73.), Urblík (73.) ill. Heister (46.), Botka (59.), Isael (72.)
 

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink