Puskás Akadémia-Slovan: Hornyák Zsolt ijedtségről beszélt - REAKCIÓ

Egy meg nem adott gólra is kitért a felcsúti edző.

Forrás: pfla.hu

A Puskás Akadémia is pályára lépett szombaton, a felcsúti gárda a BL-selejtezőben induló Slovannal mérkőzött meg. A pozsonyiak a 21. percben szerezték meg a vezetést, ekkor a jó ütemben érkező Medved fejelt a Puskás Akadémia kapujába. A 79. minutumban megduplázta előnyét a szlovák gárda: Nono szabadrúgása után Ratao megelőzte Hadzsievet, és a rövidbe csúsztatott. A felcsúti együttes erejéből csupán a szépítésre futotta, Komáromi távoli lövésébe Plsek csúsztatott bele, a labda pedig a Slovan kapujában pihent meg. 

PAFC-SLOVAN 1-2

 

Hornyák Zsolt úgy véli, az első félidőben kicsit bátortalanul futballoztak a Puskás Akadémia játékosai, de a szünet után nyomást tudtak helyezni az ellenfélre. 

"Az eredmény nem örömteli, mert kikaptunk. Abban reménykedtem, hogy nem játszanak velünk is olyan feszült meccset, amilyen a Vidi elleni találkozó volt. Az első félidőben elég passzívak voltunk elöl, kicsit ijedtnek és riadtnak éreztem a csapatot. Annak örültem, hogy a második félidőben nyomást tudtunk helyezni az ellenfélre. Úgy gondolom, egy góltól megfosztott minket a bíró. A mérkőzéstől összességében azt kaptam, amit vártam. Sajnos nem tudtunk nyerni, de bízom benne, hogy a meccsen gyűjtött tapasztalat hasznos lesz a későbbiekben" - mondta Hornyák Zsolt, aki hozzátette, főleg a középpályásoktól várt volna többet. Szerinte Urblík és Knezevics is meglehetősen passzívan futballozott. 

Azt kaptam amit vártam

 

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia–SK Slovan Bratislava 1–2 (0–1)
PAFC:
Tóth B. – Szolnoki, Joao Nunes, Meissner, Deutsch L. – Urblík, van Nieff, Knezevic – Slagveer, Vanecek, Kiss T.
Csereként pályára lépett: Kiss Á. (kapus), Spandler, Plsek, Weslen Júnior, Favorov, Hadzsiev, Komáromi.
Slovan: Sulla – Medvedev, Abena, Bozsikov, De Marco – de Kamps, Rabiu – Cavric, Strelec, Moha – Medved.
Csereként pályára lépett: Holman, Ratao, Nono, Petrák, Ozbolt.
Gól: Plsek (85.), ill. Medved (21.), Ratao (79.)
Sárga lap: Spandler (58.), ill. Rabiu (44.), De Marco (62.)

Kikapott a Slovantól a Puskás Akadémia, szlovén kuopagyőztessel ikszelt a Vidi - ÖSSZEFOGLALÓK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink