Örülne a Fradi az Újpest bentmaradásának – megszólalt a vezérigazgató

Lesznek változások a bajnok játékoskeretében.

Forrás: Ferencváros

Nehéz megmondani, ki a legjobb igazolás – mondta Orosz Pál vezérigazgató a Reggeli Startban. Elmondta, hogy Szerhij Rebrov is mindig utal rá, hogy egységben gondolkoznak és mindig a következő mérkőzésre szükséges taktika szerint állítja össze a kezdőcsapatot az ukrán szakember.

Lódico és Signevich érkezésével kapcsolatban elmondta (a Szombathy Pál műsorvezető felvetette, hogy ők néhány szurkolónak csalódást okoztak), vannak, akik be tudnak illeszkedni egy rendszerbe, vannak, akik nem.

Rebrovval kapcsolatban elmondta még a vezérigazgató, hogy nem kellett maradásra bírni, mert nem is akart elmenni. A tervezett nyári átigazolásokról annyit elárult, lesz változás a keretben, de nem kell nagy mozgásokra számítani, mert az FTC egységes.

„A jelenlegi feltételrendszerrel, játékosállománnyal a Ferencváros Európa-liga-csoportkörös klub, ha ennél is jobb eredményt sikerül elérni, az megint óriási öröm lesz” - emelte ki Orosz.

Beszélt az Újpest helyzetéről is, megemlítette, a Fradinak az a jó, ha az Újpest az élvonalban marad, mert az egymás elleni meccseik mindig nagyon jók, a Derbi mindig magas nézőszámot hoz.

A válaszát viszont egy régi igazsággal kezdte: „Ez sport, maradjon bent az, aki méltó arra, hogy benn maradjon.”
 

Legfrissebb híreink