nb1.hu

Oliver Kahn csapatában folytathatja Budu Zivzivadze

Korábban vadaspark része volt a stadion.

A Karlsruher SC 1894-ben lett megalapítva, 1 alkalommal volt német bajnok, 2-szer meg német kupagyőztes, jelenleg a másodosztályban szerepel.

Ezt azért fontos elmesélni, mert Budu Zivzivadze, a MOL Fehérvár FC támadója maga nyilatkozott arról, hogy már csak a két klub megállapodása szükségeltetik ahhoz, hogy az említett német gárdában folytassa a pályafutását.

ზივზივაძე: ''თუ კლუბები შეთანხმდებიან, გერმანულ კლუბში ვითამაშებ''

''მოლ ფეჰერვარის'' ქართველმა ფორვარდმა ბუდუ ზივზივაძემ ''საგოლე გადაცემაში'' სტუმრობისას გერმანული ''კარლსრუეს'' ინტერესი დაადასტურა. შესაძლოა, 28 წლის თავდამსხმელი მეორე ბუნდესლიგის ''კარლსრუეში'' გადავიდეს. ტრანსფერი კლუბების მოლაპარაკებაზეა დამოკიდებული: თუ სატრანსფერო თანხაზე შეთანხმდებიან, ზივზივაძის ''კარლსრუეში'' გადასვლა რეალურია. ''მეორე ბუნდესლიგის ''კარლსრუეა'' დაინტერესებული. გერმანული კლუბი ''მოლ ფეჰერვარს'' სატრანსფერო თანხაზე უნდა შეუთანხმდეს. რა თქმა უნდა, თუ კლუბები შეთანხმებიან, გერმანიაში თამაშის სურვილი მაქვს.

A Transfermarkt adatbázisa szerint a támadónak jövő nyáron jár le a szerződése, az értékét 800 ezer euróra saccolja a portál.

A Karlsruher SC leghíresebb játékosa a német csodakapus, Oliver Kahn.

A Karlsruher SC hazai mérkőzéseit a 29 699 férőhelyes Wildparkstadionban játssza, melyet 1955. augusztus 7-én adtak át. (A stadion a nevét arról kapta, hogy területe korábban egy vadaspark része volt.) 
 

FRISSÍTÉS, CSÜTÖRTÖK, 15.23:

A jelek szerint a georgiai cikk megjelenése óta a német vonal elhalóban lehet, hiszen Zivzivadze folyamatosan ott van a fehérváriak kezdőcsapatában és Michael Boris számol vele. Természetesen amennyiben lesz friss információ az ügyben, arról is beszámolunk.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek