nb1.hu

Olasz állítás: már most hozná a Slovan védőjét az FTC

Hajnal Tamás eleve megszellőztette.

Korábban jeleztük, hogy az NB I éllovasa két játékossal megegyezett, akik legkésőbb nyáron csatlakoznak is a bajnoki címvédőhöz. Erről Hajnal Tamás az FTC sportigazgatója beszélt.

“A háttérben nagyon intenzíven zajlik a munka, két játékossal tulajdonképpen megegyeztünk, akik legkésőbb a nyáron csatlakoznak hozzánk, szeretnénk, ha ez már most, a januári átigazolási időszakban sikerülne, úgyhogy zajlanak a tárgyalások a klubjaikkal a háttérben, bízunk benne, hogy sikerül velük megegyezni, de természetesen csak észszerű keretek között tudunk, vagyunk hajlandóak invesztálni" – mutatott rá Hajnal. 

A két játékos Myenty Abena és Owusu Kwabena. Előbbi labdarúgó a Slovan Bratislava csapatában játszik és 2026 nyaráig köti szerződése a klubhoz. Az ulloi129.hu arról számolt be, hogy olasz értesülések szerint Abena már a télen Budapestre érkezhet. A zöld-fehér együttes, ahogy Hajnal Tamás állította, akár fizetni is hajlandó a pozsonyi együttesnek, hogy a belső védő előbb érkezzen. Az olaszok szerint a héten pont kerülhet az ügy végére. 

Az ulloi129.hu megerősítette az olaszok hírét. 

Abena a mostani idényben 24 tétmeccsen jutott szóhoz a klubjában. A futballista Szlovákia előtt Hollandiában szerepelt: az FC Utrecht U19-es és U21-es csapata mellett a De Graafschap együttesében, valamint a Spartak Trnavában is megfordult.

A Slovanban 2019 óta futballozó védő értékét 575 ezer euróra becsüli a Transfermarkt. 

 

 

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek