nb1.hu

Német csapat csaphat le a Vidivel összeboronált középpályásra

Román portál jelentkezett friss hírekkel Malcom Edjouma ügyéről.

Malcom Edjouma neve ismerős lehet az NB1.hu olvasóinak. Oldalunk már november 23-án jelezte román sajtóhírekre hivatkozva, hogy állítólag a 26 éves középpályás felkelthette a MOL Fehérvár érdeklődését.

Ezúttal a gsp.ro jelentkezett friss hírekkel. A román élvonalban edződő FCSB tulajdonosa, Gigi Becali állítólag 1,5 millió euróért eladná a futballistát a Vidinek, de akad egy kis bökkenő… A cikk szerint Edjouma nem Magyarországon szeretné folytatni a karrierjét. 

A szerző úgy tudja, hogy Edjouma a Schalke célkeresztjébe került, és a labdarúgó abban bízik, hogy a Bundesligában érdekelt klub a téli átigazolási szezonban szerződteti őt. Egyébként amióta Mihai Pintilii irányítja az FCSB gárdáját, azóta körön kívülre került Edjouma. A tréner a középpályás edzésen nyújtott teljesítménye miatt is panaszkodott Becalinak.

FCSB. Malcom Edjouma se simte vânat de Mihai Pintilii: „Mă aștept să nu mai joc"

 

Edjouma szerződése 2026 nyarán jár le aktuális alakulatánál, a Transfermarkt 1 millió euróra saccolja az értékét. A labdarúgó a bukaresti gárdában a mostani idényben 23 tétmeccsen jutott szóhoz, ezeken négy gólt szerzett, emellett két gólpassz is fűződik a nevéhez.

Reggel arról is beszámoltunk, hogy Bohdan Lednev visszatérhet a Dinamo Kijevhez:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek