Nemes cselekedett hajtott végre Varga Roland

Nem először segített a focista.

Forrás: fradi.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport 400 ezer forintot osztott szét 4 budapesti csapat tábora között. Este váratlanul megcsörrent a szervezet telefonja, Varga Roland, a Ferencváros játékosa volt a vonal másik végén.

 

Koronavírus: együtt harcol a járvány ellen 4 budapesti szurkolótábora - NB1.hu

 

 

A focista olvasta a tegnap esti posztot, majd ezen felbuzdulva úgy határozott, hogy ő is hozz járul a szervezet munkájához, hiszen nagy állatbarát. Felajánlotta, hogy egy összegben kifizeti az össze állatorvosi számlatartozását a csoportnak. Varga nem először segített a csoportnak, korábban már licitre felajánlotta egy cipőjét, amivel egy nagyon fontos meccsen szerzett győztes gólt.

 

Szurkolók az állatkínzás ellen

Óriási hírünk van! A tegnap esti posztunk nem kicsit kavarta fel az... állóvizet Este váratlanul megcsörrent a telefonunk. Varga Roland a Ferencváros játékosa hívott minket. Ő is olvasta a tegnap esti posztot. Erre felbuzdúlva döntött úgy, ha már tegnap ránk bízott egy nagylelkű Vasas szurkoló egy csomó pénzt, hogy azt jó és nemes célra szétosszuk, ő is szeretne hasonló formában segíteni nekünk.

Legfrissebb híreink