NB II-es csapatnak adott kölcsön játékost a Honvéd

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

"Fazekas Lóránt egy évig kölcsönben szerepel Békéscsabán
Újabb fiatal tehetségünk kap lehetőséget a tapasztalatszerzésre a felnőttfutballban, a 18 éves Fazekas Lóránt a másodosztályú Békéscsaba színeiben fejlődhet tovább. A Honvéd-MFA U17-es és U16-os együttesével is bajnoki címet ünneplő védő felkészülési mérkőzéseken már szerepelt a viharsarkiaknál, s a játéklehetőség és fejlődés reményében folytatja pályafutását az NB II-es együttesben.

„Szerettem volna NB II-es tapasztalatokat szerezni, örülök, hogy Békéscsabán lehetőséget kapok erre – mondta Fazekas Lóránt, aki elárulta, hamar beilleszkedett új csapatába. – Teljesen új közegbe csöppentem, senkit nem ismertem közelebbről, de szerencsére hamar sikerült barátokat szerezni. A csapattársaim megmutatták nekem a várost, hogy mik a szokások itt. Először nagyon furcsa volt ez a kisvárosi hangulat, hogy itt mindenki bicajjal jár, de tetszik, hogy szinte minden egy helyen van és könnyen elérhető minden, amire szüksége van az embernek. Nagyon tetszenek a körülmények, a csapat nagyon befogadó volt, úgy érzem, jó helyem lesz itt.”

Békéscsaba: két újabb érkező

 

A gyöngyösi születésű labdarúgónk 2015-ben érkezett a Magyar Futball Akadémiára, s elárulta, öt év kispesti szereplés után furcsa érzés volt elhagyni a csapatot, de nagy tervekkel vágott bele a kalandba. A koronavírus miatt félbeszakadt bajnokság zárásakor 15. volt a Békéscsaba, amely 3 forduló után a 3. helyet foglalja el a Merkantil Bank Liga tabelláján, 2 győzelem és 1 vereség áll a csapat mögött. A célokat illetően pedig Fazekas Lóránt elárulta, ezzel a helyezéssel a lefújáskor is elégedett lenne.

„Remélem, hogy minél előrébb tudunk végezni a tabellán – mondta fiatal tehetségünk. – Ha pedig az én szemszögömből nézzük, szeretném minden mérkőzésen kihozni magamból a maximumot, remélem, hogy sok játéklehetőséget kaphatok majd, mert az a célom, hogy meg tudjam állni a helyem NB II-ben."

Legfrissebb híreink