Multi intézett támadást a kispesti ultrák ellen

Budapest – Többe kerül majd a leves, mint a hús – üzenik

Forrás: Ultras Kispest

A kispesti ultrák, fennállásuk 25. évfordulója alkalmából, több falfestménnyel is feldobták az épületeket. Ezek eddig senkit nem zavartak, senki nem tett ellenük semmit, és kárt sem az elkészült művekben.

 

Egészen idáig.

 

Az egyik alkotásba ugyanis belerondított az egyik multi, a társaság nevét egész egyszerűen nem vagyunk hajlandóak leírni, mert az ingyen- és a negatív reklám is reklám.

 

Nagyon kemény gratuláció az újpesti ultráktól az MLSZ-nek - NB1.hu

Beszóltak az újpestiek az MLSZ-nek

 

Annyi viszont bizonyos, hogy a cég Facebook-oldalának a követői száma majdnem 40%-kal csökkent az eset óta, és a hozzászólásokban igen keményen kapja az ívet.

 

Az esetre a figyelmünket felhívó kispesti fanatikus azt üzente a multinak a többiek nevében is, hogy „Drágább lesz a leves, mint a hús!”

 

Tippünk szerint gondoskodnak róla, hogy a szurkolói szubkultúrában mindenki megtudja, hogy melyik cégről van szó, azt sem nehéz kitalálni, hogy bojkottálni fogják a termékeiket.

A rivális csoportokról tudni kell: bárhol, bármikor benne vannak egymás kőkemény heccelésében és a matekban is, ám ha kívülről éri támadás a világukat, akkor összefognak.

 

A határaikon belül egymással intézik el a dolgaikat a saját szabályaik szerint, kifelé viszont együtt büntetnek…

Legfrissebb híreink