Mezőkövesd: két távozó - érkezők is lesznek még

Kapus és középpályás igazolt el.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

A Mezőkövesd csapatának bejelentései:

Távozik Sajbán Miklós. A tavaly nyáron szerződtetett középpályás játékos az NB II-es Budaörs csapatához igazol, tájékoztatott a klub Facebook-oldalán Tóth László szakmai igazgató.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Vernes első benyomásai a Vasasnál - NB1.hu

 

"Öt év után távozik csapatunktól Dombó Dávid. A klub a hálóőrrel közös megegyezéssel bontott szerződést január 16-án.

A kitűnő kapus a 2015-ös év elején csatlakozott a Mezőkövesdhez, alapembere volt a 2015-2016-os idényben az NB II-es bajnokságban ezüstérmet szerző csapatnak, amely a nagyszerű eredménnyel kivívta az élvonalba jutást. A hálóőr a következő években is tevékeny részese volt az első osztályban és a Magyar Kupában vitézkedő együttesünknek. Dombó Dávid az elmúlt öt évben 82 mérkőzésen lépett pályára csapatunkban. Köszönjük a klubunkért végzett áldozatos munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk! A hálóőr a Kisvárda Master Goodegyütteséhez igazol.

Guzmics Richárd és Dino Besirovic személyében eddig két játékos érkezett, míg Kantsavy Atrsiom, Bertus Lajos, Sajbán Miklós távozott csapatunktól. A Mezőkövesd Zsóry egy kapus és egy támadó leigazolását tervezi még a télen, a tárgyalások folyamatosan zajlanak a lehetséges érkezőkkel."

Legfrissebb híreink