Megy vagy marad Rebrov? - újabb cikk jelent meg

Fontos dolgot hangsúlyozott ismét a Fradi.

Forrás: FTC/Facebook

A Ferencváros az Újpest legyőzésével kedden bebiztosította az újabb bajnoki címet. Immáron régóta téma Szerhij Rebrov jövője a zöld-fehér klubnál. Az ukrán trénernek még egy évig él a szerződése a Fradinál, de a Blikk szerint az FTC vezetősége már neves olasz, német és orosz trénerrel is felvette a kapcsolatot.

Sejtelmeset nyilatkozott Rebrov jövőjéről a vezérigazgató - NB1.hu

 

Rebrov egyébként a Derbi után azt mondta, hogy szeret a Fradinál dolgozni, de minden a klub döntésén múlik. 

Rebrov jövője és Dibusz sérülése, Csizmadia és a súlyos bírói döntés - edzői reakciók - NB1.hu

 

A Blikknek az egyik informátor a következő dolgokat mondta el:

"Szerhij rendkívül eredményes munkát végzett, a Ferencváros értelemszerűen ragaszkodik hozzá, de éppen a sikerek okozzák a zavart, hiszen olyan kérők is érkezhetnek az edzőért, amelyekkel az FTC már nem tudja felvenni a versenyt. A vezetőség lépéskényszerbe került.

 

Érthető, ha korábban kontinentális sztárcsapatoknál dolgozó, a szakmában elismert olasz, német és orosz trénerrel is felvette a kapcsolatot az egyesület. A versenynaptár sűrű, a nyáron már BL-selejtezők várnak az FTC-re, azokra készülni kell, például muszáj lekötni az edzőtábort, de az igazolások, a keret kialakítása is napirendre kerül" - idézi forrását a cikk.

 

A lap egyébként a Fradival is felvette a kapcsolatot. A csapat annyit reagált, hogy átigazolási pletykákkal nem akar foglalkozni, valamint Rebrov szerződése jövőre jár le. 

Kubatov Gábor korábban így nyilatkozott Rebrovról:

"Rebrov fantasztikus edző, rendkívül céltudatos, de nagyon nehéz ember. Anyagilag jó szerződést kötöttünk vele, mert ha sikeresek vagyunk, akkor Európában a top-kategóriában van a fizetése. Megfelelő helyen van, jó pénzt keres és remekül érzi nálunk magát a családjával együtt" - fogalmazott a klubelnök.

Bajnok a Fradi: Kubatov érzelmei és gondolatai - NB1.hu

 

Rebrov a Fradit 2018 óta irányítja, a csapattal háromszor nyerte meg a bajnokságot, a nemzetközi porondon pedig az El- és a BL-csoportkörbe jutott.

FRISSÍTÉS:

20.46:

Így ünnepelné 32. bajnoki címét a Fradi - részletek - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink