Már az NB I-re hangol a kaposvári legenda

38 évesen tér vissza a korábbi válogatott támadó.

 

Mint ismeretes, a ZTE mögött a Kaposvári Rákóczi jutott fel másodikként az NB I-be. A sikerben fontos szerepet játszott Rajczi Péter, a korábbi válogatott, kaposvári születésű támadó 38 évesen régi fényében tündököl.

 

Noha a szerződése nyáron lejár, vélhetően eltölt még egy idényt az NB I-ben - legfrissebb nyilatkozata alapján már várja a rangadókat. "A korábbi csőd miatt messziről indultunk, de most mindenki boldog, hogy újra élvonalbeli csapata van Kaposvárnak" – mondta a Borsnak. "Minden adott, hogy jó meccseket játsszunk az Újpesttel, a Fradival, a Debrecennel, és közönség is lázban van, hogy testközelből láthatja a legnépszerűbb csapatokat. Hála Murányi Ferenc klubtulajdonosnak és az önkormányzatnak, jelenleg nincsenek pénzügyi gondjaink, minden kifizetés idejében történik. Most az a legfontosabb, hogy egyben maradjon a csapat, mert az erőnk éppen az egységben van" - fogalmazott.

 

Az egység látszik: Waltner Róbert gárdája 2016-ban még a megye I-es bajnokság megnyerését ünnepelte, most pedig már az elsőosztályra készülhet.

Legfrissebb híreink