Lezuhant egy szurkoló a kerítésről – megszólaltak az újpesti ultrák

Fontos felhívást tettek közzé.

Forrás:

Mint jeleztük, a tegnapi, Vidi-Újpest (2-1) mérkőzésen lezuhant egy újpest ultra a kerítésről. Rémhírek is terjengtek arról, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. Ezt azonban a mentősök cáfolták. Az eset után az újpesti ultrák az alábbi közleményt tették közzé:
 
„Kedves Szurkolótársaink!
 
A tegnapi Fehérvár elleni vonatos túra volt az idei szezon legjobb idegenbeli mérkőzése szurkolói szempontból, remek hangulatúra sikeredett.
 
Mind a vonulás, a látványok, és mind a szurkolás első osztályú volt, a Tábor ismételten kitett magáért, köszönet érte mindenkinek, aki részt vett benne!
 
Viszont egy dolog mellett nem tudunk elmenni szó nélkül, és megelőzve egy nagyobb tragédiát, muszáj beszélnünk róla és kontrollálni!
 

A tegnapi napon egyik szurkolótársunkat mentő kellett elvigye a stadionból, miután egyensúlyát elvesztette a kerítésen, majd 2-3 méteres magasságból a játéktérre zuhant.
 
Hálásak vagyunk a mentők azonnali segítségnyújtásának és társunk megsegítésének, viszont többet ilyen nem fordulhat elő.
 
Mi magunk fanatikusok tudjuk, milyen euforikus érzés egy gólnál felugrani a kerítésre és onnan szurkolni, de az a kérésünk, hogy a következő mérkőzéstől kezdve, a kerítésre NE MÁSSZON FEL SENKI, még csak saját felelősséggel sem.
 
Természetesen mielőbbi gyógyulást és teljes felépülést kívánunk szurkolótársunknak!
 
Ultras Újpest”
 
 
 

Legfrissebb híreink