Lencse László lilából zöld-fehérbe öltözhet

Budapest – Thomas Doll felgyorsítaná az Fradi támadószekcióját.

Forrás: ujpestfc.hu

A nyári átigazolás időszakban borítékolható, hogy az NB I-ből kieső Puskás Akadémia játékosai lesznek a legkapósabbak. A felcsúti klub támadója, Tischler Patrik – aki tavasszal a Videotonban szerepelt kölcsönben – már jelezte, hogy szívesen maradna Székesfehérváron, de ha az nem jönne össze, ne legyen kétségünk, hogy tavasszal is az élvonalban fog futballozni.

 

A magyar válogatott egyik legbiztosabb pontjáról, Fiola Attiláról talán szót sem kell ejtenünk, hiszen bármelyik NB I-es csapat szívesen látná a soraiban – állítólag a Ferencváros már meg is kereste –, de az sincs kizárva, hogy egy sikeres Európa-bajnoki szereplés után külföldi ajánlatot fog kapni.

 

Fiola Attila mellett a Puskás Akadémia legnagyobb értéke talán Lencse László, aki a tavaszi szezont Újpesten töltötte kölcsönben. A 27 éves támadó 16 mérkőzésen szerepelt a lila-fehéreknél, igaz csak 5 gólig jutott, de a mezőnyben rendkívül hasznos munkát végzett, így nem csoda, hogy Bernd Storck is felfigyelt rá és meghívta a magyar válogatott ausztriai edzőtáborába.

 

A ferencvárosi C-közép információja szerint a zöld-fehérek Lencse Lászlóval szeretnék megerősíteni a támadósorukat, ugyanis Thomas Doll mindenképpen gyors játékost keres, akinek elüt a stílusa Böde Dánielétől. Az FTC állítólag már megkereste a játékos képviselőjét, de hivatalos ajánlattétel még nem történt. A transzfert nehezíti, hogy a támadó külföldre vágyódik, valamit magyar kérője is akad

 

Lencse Lászlót állítólag szerződtetné a DVSC és még az Újpest sem tett le róla, hogy megtartja a győri születésű támadót. Konkrétum még nincs, mindenesetre a nyár egyik szenzációja lenne, ha a Ferencváros Újpestről igazolna. 

Legfrissebb híreink