Lanzafame és Ikenne-King visszatérhet, Hemingway érmet kapott

Úgy néz ki, marad a légiós is.

Forrás:

Megkezdte tegnap a Honvéd a felkészülést a következő szezonra, immáron Giuseppe Sannino vezetőedző irányításával. Ezzel párhuzamosan a klubvezetők is tovább fáradoznak azon, hogy megerősítsék a játékoskeretüket.
 
Az nb1.hu több forrásból is arról értesült, hogy nem duzzognának a kispesti vezetők, ha Davide Lanzafame és George Ikenne-King Patrick visszatérne a Honvédhoz. Utóbbit könnyebb lenne abból a szempontból megszerezni, hogy az NB II-be kipottyant MTK-nál nem maradnak légiósok. Ikenne-Kingről fontos jelezni, hogy súlyos sérülése után aktívan edz, erről a közösségi médiába feltöltött képei és videói is bizonyítékokat szolgáltatnak.
 

Davide Lanzafame esetében összetettebb a helyzet. Az olaszt ugye tavaly nyáron vásárolta meg a Ferencváros a kispestiektől, úgy tudjuk, nagyjából 700 ezer euróért, a szerződése meg még 2 évig a zöld-fehérekhez köti. Így a Fradi nyugodtan kérhet érte pénzt, hogy a klubvezetés elmondhassa, anyagilag sem járt rosszul a támadó tavalyi megszerzésével.
 
Az nb1.hu úgy tudja, sok Kispest-szurkoló örülne a két játékos visszatérésének, és igen, az olasznak is, annak ellenére, hogy Kispestről a Ferencvárosba történő igazolásért nem igazán jár dicséretes ötös vagy piros pont a szurkolóktól – erről a legtöbbet Botka Endre és Gróf Dávid tudna mesélni. Az nb1.hu-nak arról is vannak információi, hogy Lanzafame és néhány véleményvezér Kispest-fanatikus között már voltak eszmecserék a témakörrel kapcsolatban.
 

A két játékossal kapcsolatban megkerestük a Honvédot is, a klub válaszában leszögezte, átigazolási híreket nem kommentálnak, viszont amint hivatalos fejlemény van, arról beszámolnak a hivatalos felületeiken. A kispestiek tegnapi, Giuseppe Sannino vezetőedzőt bemutató sajtótájékoztatójukon viszont külön hangsúlyozták, folyamatosan dolgoznak a csapat megerősítésén.
 
Fontos hír még a vörös-feketékkel kapcsolatban, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem távozott (még?) Zakaria Beglarishvili, aki ott volt a tegnapi tréningen.
 

Legfrissebb híreink