Közeledhetett a matyóföldi csibész a Diósgyőrhöz

Két fontos ok, amiért minél előbb klubot kellene váltania.

Forrás:

Igai csibésznek számít Molnár Gábor, aki jelenleg a Mezőkövesd játékosa, ám nem biztos, hogy túl sokáig az marad.

Molnár egyébként jó kis spíler, ám nem feltétlenül erőssége a szófogadás, ami miatt a társai imádni szokták (még az ellenfelek is), ám az edzők nem mindig örülnek szabadelvűségének.

Annak viszont annál jobban, ha jól játszik, leköti az ellenfelek védőit és szerzi a gólokat. A lábaiban már 85 NB I-es meccs van, 19-szer meg úgy célzott, hogy tehetetlen volt ellene az a kapus, aki az utolsó akadály volt számára a gólszerzés előtt. De ugye csak elméletben, nem a gyakorlatban...

Kazincbarcikán, Tiszaújvárosban, Felcsúton és Mezőkövesden is okozott már bosszúságot és örömet a jelenléte, teljesítménye. Tipikusan az a futballista, aki sokkal jobban is játszhatna, ha elhinné, hogy egyébként mire (lenne) képes. 

 

A Mezőkövesdben az ősszel már csak 7 alkalommal bízott meg benne Kuttor Attila vezetőedző, ennél még keményebb, hogy csak 4-szer volt kezdő. Nem is volt mindig teljesen egészséges, de az adatsor jelzi, hogy a kövesdi szakmai elképzelések és a támadó képességei már nem igazán férnek meg egymás mellett.

 

Ilyenkor szokott az lenni, hogy a környezetváltozás nagyon jót tud tenni egy olyan típusú játékosnak/embernek, mint Molnár, és az a hír járja ám a futballberkekben, hogy Feczkó Tamás, a DVTK mestere szót tud ám érteni a csibészekkel.

A jó értelemben vett csibészekkel!

Mert Molnár ilyen típusú ember ám. Ma már jeleztük, hogy a Kövesd igazolt, azt is, hogy milyen változások történtek és történnek Diósgyőrben, utóbbi fejleményekben fontos alkotóelem, hogy Bacsa Patrik nem marad Miskolcon.

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Márpedig Molnár és Bacsa hasonló szerepkörben is képesek játszani. Az tehát biztos, hogy Bacsa megy, az nb1.hu forrásai szerint meg Molnár még közelebb került ahhoz, hogy Diósgyőrbe tegye át a székhelyét.

Az átigazolással nem árt iparkodni, egyrészt azért, mert 3 hét múlva folytatódik a bajnokság, másrészt azért, mert a miskolciak Ciprusra, a matyóföldiek meg Törökországba utaznak edzőtáborozni napokon belül, nem nehéz kitalálni, mindkét klub álma az, hogy már az összetartáson minél többen ott legyenek azok közül, akikre tavasszal számítanak a vezetőedzők.

Legfrissebb híreink