Kövesd-Fradi: Rebrov szerint akár jót is tehet egy ilyen vereség - reakció

Most kell felébrednie a csapatnak.

Forrás:

Rebrovék nem nyerőgépek, ezt újra el is mondta az edző. A 3-0-ás pofon, amit a Fradi kapott a Mezőkövesdtől, kicsit visszarántotta a csapatot a földre. Szép számmal keltek útra a zöld-fehérek fanatikusai rajtuk nem múlott semmi, de a pályán nem tudtak az ellenfél fölé kerekedni a játékosok. A bajnokság ezzel nyitottabb lett, közelebb tudott kerülni a Fradi az őt üldöző Vidi, valamint a Mezőkövesd sem maradt le jobban a fehérváriaktól.

Szorosabbá tette a Kövesd a Fradi ellen a dobogós helyekért vívott csatát - NB1.hu

Mezőkövesd-Ferencváros 3-0 A Ferencváros mezőkövesdi vendégszereplése már látatlanban is izgalmasnak ígérkezett, hiszen az NB I első és harmadik helyezettje csapott össze egymással. Az sem mellékes, hogy Magyar Aranylabda-díjas edzők néztek farkasszemet, Kuttor Attilát a legjobb magyar edzőnek, míg Sergei Rebrovot a legjobb nem magyar állampolgár edzőnek, aki a magyar labdarúgásért dolgozik választották meg a szakírók.

A meccs után Rebrov ezt mondta el M4Sportnak:

,,Olykor megtörténik ilyesmi. Már a Honvéd meccs után is mondtam, hogy nem vagyunk egy győzelmi automata. Azért is tehet jót egy ilyen vereség, mert felkeltheti a játékosokat. Most kell felébredni és keményen dolgozni. Az ellenfél az első félidőben kiderítette a számunkra, hogy milyen hibáink vannak a védekezésben."

A Mezőkövesd olyan játékot tudott mutatni, mint amivel a Fradi tudta legyőzni a Videotont a múlt héten. Azonnal már a Ferencváros térfelén letámadott a Kövesd, ezt a játékot próbálja játszani Rebrov is mindig a csapatával.

Kövesd-Fradi: Kuttor nem ajánlana senkit a válogatottba, de... - reakciók - NB1.hu

Játékosként már nyert a Fradi ellen Kuttor Attila, ám most már első edzői sikerét is elkönyvelheti a zöld-fehérek ellen. 3-0-ás sikert arattak hazai pályán, ezzel e meglepetéscsapat újabb meglepetést okozott. Nem csak nyerni tudott a csapat, hanem Kuttor szerint a legjobbjukat nyújtották, amióta ő a vezetőedző.

A sajtótájékoztatón így nyilatkozott az ukrán tréner:

,, Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyert. Az első félidőben a pressingjük bevált. Próbáltunk változtatni a második félidőben, de nem ment. Ilyesmi előfordul. Ez ébresztő volt a csapatnak. A Mezőkövesd nem hiába áll a harmadik helyen. Itt mindig megszenvedtünk. Remek első félidőt produkáltak. Nyomás alatt hibáztunk. Jobb egyszer kikapni három-nullra, mint háromszor egy-nullra. Ismétlem, nem könnyű nyomás alatt játszani, és ez most nem sikerült."

Legfrissebb híreink