Koronavírus: kiakadt a Honvéd ügyvezetője

Hivatalos közlemény.

Forrás: honvedfc.hu

A HONVÉD KÖZLEMÉNYE:

"Vasárnap reggel értesítette klubunkat a Magyar Labdarúgó Szövetség arról, hogy elmarad a 19:00 órára kiírt PAFC–Budapest Honvéd FC OTP Bank Liga-mérkőzés, majd a szövetség Twitter-csatornáján közölte, a felcsúti együttes keretében koronavírus esetet regisztráltak, ezért kerül sor a halasztásra.

A mérkőzés elhalasztásától függetlenül a Honvéd első csapatának ugyanúgy találkozója volt vasárnap délután a klub központjában, csak éppen a felcsúti bajnoki helyett edzést vezényelt a társaságnak Bódog Tamás vezetőedző.

A halasztást követően a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója, Kun Gábor nyilatkozott honlapunknak.

„Dühítő, hogy csak ma derült ki, hogy elmarad a mérkőzés, több okból is – kezdte Kun Gábor. – Először is, a csapat készen állt a kezdésre. Az edzői stáb is úgy alakította a heti programot, hogy a legoptimálisabb állapotban legyen az együttes a szezonnyitó mérkőzésre. Amennyiben előbb tudjuk, akkor biztos, hogy az elmúlt két napban a frissítés helyett más szakmai munka zajlott volna. Dühítő azért is, mert az Inter Turku elleni Európa-liga-találkozó előtt így csak egy NB I-es tétmérkőzést tudunk játszani, valamint sajnáljuk, mert az új stáb és a csapat is szeretett volna bemutatkozni tétmeccsen a szurkolóink előtt, akik megtöltötték volna a vendégszektort a ma esti összecsapáson.”

Sajnálatos módon a magyar sportban az utóbbi időben nem a felcsúti az első ilyen jellegű eset, ennek kapcsán Kun Gábor elmondta, sajnos a közeljövőben is előfordulhatnak ilyen helyzetek, ezért jó lenne erre a jövőben minél jobban felkészülni.

Az elhalasztott PAFC–Honvéd találkozó új időpontját az MLSZ versenybizottsága tűzi majd ki."
 

Mint írtuk, jelen pillanatban a Puskás Akadémiának az El-szereplése is kétséges lehet:

FRISSÍTÉS: 20.44

 

Koronavírus: veszélyben a Puskás Akadémia El-szereplése? - NB1.hu

 

KORÁBBAN:

Puskás Akadémia-Honvéd: több felcsúti játékos is koronavírusos - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink