Kőkemény üzenetet kapott az utolsó Honvéd vezetőedzője és sportigazgatója

Betelt a pohár a fanatikusoknál!

Forrás: Honvéd

Eddig sem voltak túl elégedettek a kedvenceik teljesítményével a Kispest fanatikusai, de ma esti, újabb, utolsó pillanatban kapott góllal elszenvedett vereség a Puskás Akadémiától nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot.

Sőt, gyakorlatilag mindenkinél!

Izzanak a kommentek mindenhol, ahol a Honvéd a téma, a Kispest fanatikusai változásokat követelnek, méghozzá azonnaliakat és radikálisakat.

Mielőtt erre rátérnénk elmeséljük, hogy a mai meccs utáni sajtótájékoztatón Bódog Tamás sorsa is téma volt, a szakvezető a következőket mondta a témakörrel kapcsolatban, teljes videó a linkre kattintva érhetőek el:

„"Ha utolsó helyen állsz, ilyenkor nyakadon a kés, úgyhogy ha így nézzük, akkor persze, hogy nem kap piros pontot az edző ilyenkor. Úgy gondolom, ha úgy alakult volna, már meg tudták volna lépni eddig is ezt, én ezzel most nem foglalkozok. Azon vagyok, hogy a játékosok önbizalma és hite önbizalma visszajöjjön ahhoz, hogy jövő héten győztesen hagyjuk el a pályát az MTK ellen" 

Azóta viszont rengeteg üzenetet kapott az nb1.hu a Kispest fanatikusaitól, melyekben felhívják a figyelmünket egy ma este készült felvételre (amit többen is elküldtek), melyen az látható, hogy a legelkeseredettebb Kispest fanatikusok kilátogattak a gárda bázisára, a Magyar Futball Akadémia edzőközpontjához, ahol a cikk alján látható molinót feszítették ki.

A felirat lényege, hogy Bódog Tamás vezetőedző mellett Urbányi István sportigazgató azonnali távozását is követelik.

A Honvéd jelenleg a 12., utolsó helyen áll a bajnokságban, 11 meccsen 9 pontot szerzett. A következő körben az MTK ellen lép pályára, majd Kisvárdára megy, fogadja a DVTK-t, az év utolsó mérkőzésén meg a Budafok vendége lesz.

A kérdés, kiknek az irányításával, mert Bódog arra is utalt a sajtótájékoztatón, ha a tulajdonosok váltani akartak volna, akkor azt már megtehették volna.

Igaz, akkor még nem volt nyilvános a merész helyre kitett, merészen megfogalmazott drapéria...

Legfrissebb híreink