Kisvárda: Jürgen Klopp is meglepődött

Bódog leszólta a távozott román egyik tulajdonságát.

Forrás: Kisvárda

A csütörtökönként megjelenő hetilap a Sport plusz egyik állandó rovata az „A 11-es nem mindig büntető”, amelynek keretében tizenegy neves sportújságíró tesz fel egy-egy kérdést a kiszemelt alanynak - jelezte a klubhonlap. A legfrissebb, április 9-én megjelent számban Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője az „áldozat” – rá zúdult a tizenegyek össztüze.

 

A válaszokból kiderül, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, Bódog Tamás jó barátja is meglepődve fogadta, hogy vezetőedzőnk Kisvárdán tartózkodik, és ezekben az időkben sem tért haza a családjához, Németországba. Bár, Kloppnál is hasonló a helyzet, hiszen miként az ő játékosai, úgy a sztáredző is maradt a munkavégzése helyén, Liverpoolban.

 

Kihagyhatatlan témát jelentett, a két, szó nélkül távozott román futballista, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici esete. A velük kapcsolatos kérdésekre adott válaszokból egyrészt kiderült, hogy a szponzorautók már megkerültek (trélerrel küldték vissza Kisvárdára – tesszük hozzá mi), másrészt Bódog Tamás szerint leginkább az eljárásmóddal volt a baj, azzal, hogy szó nélkül hagytak itt csapot, papot. Egyesek szerint magánemberként érthető a lépésük, erre mondta Bódog, hogy akkor már neki is rég haza kellett volna mennie. Bódog Tamás tartja magát ahhoz, hogy „Grozav ugyan Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása – nem megbántva egyetlen alacsonyabb osztályban szereplő lelkes amatőrt sem – egy megye hármas labdarúgóéhoz hasonló.”

Legfrissebb híreink