Királynak lőtt csodagóljáról mesélt a paksi játékos - videó

A Hali kiesését jelentheti a találat.

Forrás:

Honlapunkon is írtunk arról, hogy drámai végjátékot hozott a Haladás-Paks bajnoki. Sokáig úgy tűnt, hogy a huszáros hajrát kivágó szombathelyiek újabb fontos három ponttal gazdagodnak, de Remili Mohamed beleköpött a Hali levesébe. A paksi játékos a 93. percben egy szögletrúgást juttatott Király Gábor kapujába, így a Vas megyei alakulat nagyon messze került a bennmaradástól. Az atomvárosiak a döntetlen ellenére sem dőlhetnek hátra, hiszen csupán két pont választja el őket a kieséstől. 
 
"Több csapattársamnak is szóltam, hogy ne álljanak a szokott helyre, hanem konkrétan a kapu közvetlen közelébe helyezkedjenek, hiszen megpróbálom úgy berúgni a lasztit, hogy azon csak minimálisat kelljen csúsztatni. Hála Istennek úgy is a hálóban kötött ki a labda, hogy senkinek sem kellett beleérnie. Érdekesség, hogy a többi társamnak előbb leesett, hogy kiegyenlítettünk, mint nekem, ha én is azonnal látom, Paksig szaladtam volna örömömben, ebben a többiek megakadályoztak, hisz’ a nyakamba ugrottak" - elevenítette fel csodagólját Remili, aki csereként lépett pályára Szombathelyen.
 
Remili találatát 4.30-tól láthatják:
 

 
Remili elmondta, ez a kései pontszerzés nagy lökést adhat a gárdának, amely a hétvégén a Kisvárdával csap össze. A futballista abban bízik, hogy a szezon utolsó hazai meccsén sok szurkoló fogja őket buzdítani, ugyanis a támogatásuk sokat jelent nekik. 

Legfrissebb híreink