Kaposvár: hárman távoztak, egy játékos visszavonult

Elkezdte a felkészülést az NB I sereghajtója.

Forrás: rakoczifc.hu

Már január második napján edzésbe állt a Kaposvári Rákóczi. A klubhonlap tájékoztatása szerint a hónap végén kezdődő tavaszi szezon előtt a somogyi gárda labdarúgói egy rövid karácsonyi pihenőt kaptak, ezt követően már újra edzésre jelentkezek.

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

"A korai kezdés miatt az alapozás időszaka is rövidül, hiszen alig négy hét áll a szakmai stáb rendelkezésre, hogy felkészítse a csapatot a tavaszi szezonra, s legfőképp a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki találkozóra. A vezetőség ehhez minden feltételt próbál megadni, így az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is edzőtáborba utazik csapatunk. A játékosok és a szakmai stáb január hatodikán, hétfőn utazik Törökországba, ahol három edzőmérkőzés is vár a csapatra a január tizenötödikei hazautazásig. Klubunk egy azeri, valamint két török gárda ellen is pályára lép majd a bő egy hetes edzőtábor során, amely remélhetőleg sok pozitívumot tartogat majd a jövőre nézve.

– Január hatodikán Törökországba, Antalyába utazunk edzőtáborozni, ahol három mérkőzést fogunk játszani – mondta Takács Róbert, csapatunk technikai vezetője. – Egyet egy azeri első osztályú, illetve kettőt egy-egy török ellenféllel szemben. – Tizenötödikén érkezünk haza, s tizenhetedikén Ausztria felé vesszük az irányt, ahol Waltner Róbert egykori csapata, a Mattersburg ellen lépünk majd pályára."

 

A tavaszi szezon előtt négy játékosnak is megköszönték az eddigi munkát a vezetők.

Tóth Gergely Csaba, Tömösvári Bálint, Vanja Markovic és Aljosa Vonjovic sem utazik már el a csapattal Törökországba. Utóbbi labdarúgó egy súlyos sérülés miatt végleg befejezte pályafutását.

Legfrissebb híreink