Izlandi támadóval pótolhatja az Újpest Traorét

Gyakorlatilag kész tényként közlik.

Forrás:

Hatalmas reményekkel igazolta le az Újpest vezetősége Lacina Traorét a tavasszal. Traoré korábban príma kis hírnévnek örvendet Európa és Afrika szerte, ám a lilákhoz abban a reményben érkezett már, hogy a sérülése után újra visszataláljon a helyes útra.
 
Nos, ez nem igazán jött össze neki, sokak szerint ő is csak egy olyan légiós, aki feleslegesen veszi/vette el a helyet egy magyar fiataltól. Fontos hangsúlyozni, az nem baj, ha valaki légiós, de az már igen, ha nem jobb a magyarnál.
 
Traoré ráadásul a felkészülést sem kezdte el a csapattal, így nyilvánvaló, hogy pótolni kell.
 

A jelek szerint meg is van az illetékes, méghozzá az izlandi Aron Bjarnason személyében, akiről klubja, Breidablik Kópavogur már bejelentette, hogy elfogadta az Újpest ajánlatát.
 
A dallamos nevű izlandi alakulat egyébként az áprilisban indult bajnokságban 10 forduló után a 11., azaz utolsó előtti helyen szerénykedik. A 23 éves szélső/támadó egyébként 2017 óta erősíti a csapatát, 64 meccsen 17 gólt vágott eddig.
 
A hírek szerint a játékos Budapestre érkezik, hogy ismerkedjen a körülményekkel és, hogy megállapodjon az újpesti vezetőkkel.
 

Legfrissebb híreink