Ikszelt a Vidi: Márton Gábor ebben reménykedik - REAKCIÓK

Ólomlábakról is beszélt a fehérvári edző.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár harmadik felkészülési mérkőzését játszotta le szombaton, Márton Gábor együttese a Szlovén Kupát idén megnyerő NS Mura alakulatát fogadta. Az összecsapás első gólját Stopira szerezte a 62. percben, a légiós egy szögletet követően fejjel vette be az ellenfél kapuját. A Fejér megyeiek nem sokáig örülhettek, hiszen a 64. minutumban Susnjara 21 méteres lövése a fehérvári kapu jobb alsó sarkában kötött ki. A mérkőzésen több gól már nem született, így 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás.

Márton Gábor a lefújás után elmondta, kicsit még ólomlábakon mozognak a tanítványai, míg Ante Simundza úgy véli, idegenben jó eredménynek számít a döntetlen.

Márton Gábor: "Keményen dolgoztak a srácok. Egyre inkább viszontlátjuk tőlük azokat a dolgokat, amiket az edzéseken gyakorolunk. Azt is látjuk azért, hogy egyelőre kissé ólomlábakon mozognak egyes szituációkban. Értem ez alatt, hogy nem feltétlenül érnek oda, vagy nem feltétlenül nyúlnak úgy egy-egy labdához, ahogy azt szeretnénk. Ez a felkészülésnek ebben a szakaszában normálisnak nevezhető. Mindemellett a mai meccsen bőven volt helyzetünk, remélem, hogy egy-két hét múlva már sikerrel jövünk le a pályáról egy, a maihoz hasonló meccs után." (molfehervarfc.hu)

Ante Simundza: "Részünkről nagyon jó mérkőzést játszottunk. A MOL Fehérvár FC nehéz ellenfél. Azt gondolom, kihoztuk magunkból, ami ma bennünk volt, de hiszem, hogy ennél jobban is tudunk játszani. Jó úton járunk, és ahogy mondják, idegenben jó az iksz.” (molfehervarfc.hu)

Kikapott a Slovantól a Puskás Akadémia, szlovén kuopagyőztessel ikszelt a Vidi - ÖSSZEFOGLALÓK - NB1.hu

 

A MOL Fehérvár legközelebb kedden lép pályára, ekkor az NK Nafta Lendava vár a székesfehérváriakra.

EMLÉKEZTETŐ:

MOL FEHÉRVÁR–NS MURA (szlovén) 1–1 (0–0)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, zárt kapuk mögött. V:
Gaál Á.
Vidi: Rockov – Fiola (Bolla, a szünetben), Vágó G., Stopira, Hangya – Houri, Nikolov – Bambgoye, Kovács I. (Evandro, 37.), Petrjak – Nikolics. A 70. perctől: Rockov – Bolla, Muszliu, Rus, Zeke – Nyári, Pátkai – Nego, Hodzic, Géresi – Zivzivadze
Gólszerző: Stopira (62.), ill. Susnjara (64.)

Legfrissebb híreink