Honvéd: távozhat a francia támadó?

Fiatalok kaptak bizonyítási lehetőséget.

Forrás:

„Pénteken kora reggel útra kel a Budapest Honvéd FC küldöttsége, csapatunk Isztambul érintésével érkezik meg este a törökországi Antalyába, ahol január 19-ig edzőtáborozik a kispesti együttes. Az edzőtáborba 24 játékost visz magával Giuseppe Sannino mester, a keretben pedig több tehetséges fiatal, Buna Gábor, Irimiás Gergő, László Dávid, Megyeri Gábor és Török Kevin is helyet kapott.

Nem tartott az együttessel Gazdag Dániel, aki az előzetesen reméltnél lassan épül fel a vállsérüléséből, így ő itthon folytatja a rehabilitációt, hogy februárban újra pályára léphessen. Szintén hiányozni fog a középpálya másik oszlopa, Nagy Gergő, aki egész ősszel ágyékhúzódással küzdött, többször is fájdalomcsillapítóval futballozott, a teljes felépülés érdekében viszont most szintén rehabilitációs munkát végez. Egy harmadik belső középpályás, a nyáron Paksról kölcsönbe érkező Egerszegi Tamás sem tagja a keretnek, ő a klubok megállapodása alapján a DVTK-val utazott el Ciprusra. A három középpályás mellett David N’Gog sem utazik az edzőtáborba.” - jelentette tegnap este a Honvéd honlapja.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Halmosi Novothny, Feczesin és Kaposvár - NB1.hu

 

N’Gog esetében érdemes felfigyelni arra, hogy a kispesti klub egyedül róla nem közölte részletesen, hogy miért nem tartott a többiekkel, így azt hivatalosan nem lehet tudni.

Karácsonykor viszont cikk jelent meg az esetleges sorsáról, mert a vietnamnevs.vn azt állította, hogy a Ho Chi Minh City FC játékosa lehet. A klub az előző bajnokságban második lett, így BL-induló.

N’Gog a bajnokság első 3. fordulójában kezdő volt, utána csak kétszer lépett pályára, november 23-án a Paks, majd egy hét múlva a Kisvárda ellen, de ezeken a találkozókon csak perceket.

Legfrissebb híreink