Honvéd-Fradi: közlemény a jegyekről

Értesítés Kispestről.

Forrás: Facebook/Budapest Honvéd

 

A Budapest Honvéd nb1.hu-nak eljuttatott közleménye:

 

"Azon túl, hogy a Honvéd–Ferencváros mérkőzés egyébként is a magyar futball egyik kiemelkedő összecsapása, a zöld-fehérek esetleges bajnoki címe miatt fokozottan nagy az érdeklődés az április 27-én, szombaton 19:30 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban sorra kerülő bajnoki mérkőzés iránt. Klubunkhoz is folyamatosan érkeznek megkeresések a jegyvásárlással kapcsolatban, éppen ezért szeretnénk néhány dolgot rögzíteni a belépőket illetően.

 

– A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés, ezért kizárólag személyes azonosításra alkalmas igazolvány ellenében lehet a meccsre jegyet vásárolni.

– A vendégszurkolók számára kizárólag a Ferencváros értékesíti a belépőket, az ezzel kapcsolatos információkat a zöld-fehérek honlapján (fradi.hu) érik el a Fradi szurkolói.

– A vendégszektor kapacitása adott, s nem áll módunkban ennél több jegyet értékesíteni a ferencvárosi szurkolók számára.

– A Honvéd-szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve elővételben is kizárólag honvédos klubkártyával válthatják meg a belépőket a szombati mérkőzésre.

– Az elővételes jegyvásárlásra csütörtökön és pénteken 16–19 óra között lesz lehetőség az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztáránál, ahol a Honvéd biztonsági szolgálata és a rendőrség is felügyeli, hogy a jegyvásárlással kapcsolatban minden rendben menjen.

– A hazai szurkolók számára fenntartott szektorokba érvényes jegy ellenére sem engedjük be a Ferencváros szurkolóit.

– A hazai részre belépő vendégdrukkereket a stadionból kivezetjük, a jegy árát pedig nem áll módunkban visszatéríteni."

Legfrissebb híreink