Honvéd: 10 játékos kölcsönben

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

Íme, a Honvéd bejelentése:

"Kovács Nikolasz az Ajka kölcsönjátékosa lesz tavasszal.

Az átigazolási időszak végeztével eldőlt, tíz labdarúgónk futballozik majd kölcsönben a tavaszi szezon során, aminek célja, hogy a fiatal tehetségeink minél több játéklehetőséghez jussanak, tovább fejlődjenek és még jobb labdarúgóként térjenek majd vissza Kispestre.

Ősszel is kölcsönjátékos volt Csaba Dániel (Ajka), Erdélyi Botond (Tiszakécske), Herjeczki Kristóf (Gyirmót), Májer Milán (Gyirmót), Soltész Dominik (Ajka), Tömösvári Bálint (Kapovár), akik közül Csaba visszatért az NB III-as együtteshez, míg Tömösvári Győrben szerepel tavasszal, a kooperációs megállapodás keretén belül ősszel Ajkán játszó Stoiacovici Dávid pedig távozott Kispestről és az Ajkához igazolt.

A fentiekhez csatlakozik a Tiszakécskén szereplő Lukács Dániel, Temesvári Attila duó, valamint Kovács Nikolasz, aki ősszel a két klub közötti kooperációs megállapodás keretén belül, míg tavasszal kölcsönjátékosként erősíti az Ajka csapatát. Mellettük – az őszi szezonhoz hasonlóan – Stephen Adayilo a szlovákiai Komarno, míg Raul Palmes a romániai FK Csíkszereda együttesében futballozik tavasszal is."

Legfrissebb híreink