Hiányzik a foci a Vidi francia középpályásának

Hazája helyzetéről is mesélt.

Forrás: molfehervarfc.hu

A Vidi a francia középpályásával, Lyes Hourival, a honlapon készített interjút, melyben elmondta, hogy milyen a helyzet a hazájában, illetve a családjával és a barátaival.

Furcsa számára a mostani időszak, nagyon hiányzik neki a foci. A legtöbbször Loic-kal beszélget a csapattársai közül, állandó téma a meccshiány. Mint megannyi más embernek a világon, teljesen megváltozott az élete. Az eddig természetesnek tekintett dolgok, mind eltűntek. Folyamatosan követi a híradásokat, véleménye szerint a legtöbb ember most nem tud mást csinálni. Székesfehérváron tartózkodik a feleségével, minden rendben van velük. A mindennapjait az edzésterv végrehajtása, az olvasás, a filmezés és a PlayStationözés tölti ki.

A franciaországi helyzettel kapcsolatban ezt mondta el a Vidi honlapjának:

,,Így van, sajnos Franciaországban tényleg nagy a baj. Ott jóval szigorúbb intézkedéseket kellett már meghozni, az emberek nem hagyhatják el az otthonaikat. Nagyon sok a beteg és a halott is, hatalmas szomorúsággal tölt ez el minket. Szerencsére a családom jól van, és a barátaim is egészségesek. Napi szinten tartom velük a kapcsolatot, természetesen aggódom értük, de ők is ugyanúgy aggódnak értünk. Igazából nincs túl sok beleszólásunk a dolgok mostani alakulásába, betartjuk azokat az utasításokat, melyeket az egészségügyi szakemberek meghoznak, emellett pedig csak imádkozhatunk azért, hogy minél hamarabb elmúljon a vészhelyzet."

Legfrissebb híreink