Három távozó és két érkező Kisvárdán

Kedden már Egyiptomba utazik a csapat.

Forrás: Kisvárda

ÍME A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

Hétfőn kora délután kezdtek szállingózni csapatunk tagjai, akik az év első edzésére gyülekeztek. Nyomban kiderült, hogy a veszteséglistára is került név, de már vannak új arcok, akik pótolhatják a távozókat. Az öltözőben ugyan ott volt Hugo Seco, de csak búcsúzkodni jött, a brazíliai „járat” viszont csak egy játékost (Sassát) hozott, ketten, Anderson Pico és Felipe otthon maradtak. Utóbbi esetében nem kerül elő a nyári lemez, az elhatározása végleges.

„Felipétől kaptunk egy kérést, hogy nem tökéletes a térde, nem érzi olyan frissnek a testét, mint a korábbiakban, harmincöt évesen szeretne a civil életére, a családjára koncentrálni – vágott bele a téli szünetben történtek ismertetésébe Révész Attila sportigazgató. – Ezért szeretné, ha meg tudnánk állapodni a távozása feltételeiben. Hangsúlyozta, hogy nem akar eligazolni sehova, köszöni szépen ezt a másfél évet, de úgy érzi, már nem tudna azon a szinten teljesíteni, ahogy korábban. A kérését méltányolni tudjuk, és elindítottuk a szerződése felbontását. Mindenképpen szeretnénk kapust igazolni a helyére.”

Mit kell tudni a másik két távozóval kapcsolatos döntés hátteréről?

„Anderson Picóval szerződést bontottunk, az ő térdének állapota nem tette lehetővé, hogy segítségünkre legyen a továbbiakban – folytatta Révész Attila. – Hugo Seco az utolsó őszi bajnoki után kérte a szerződése felbontását, nehéz családi helyzetére hivatkozva. Megértettük őt, hiszen a felesége az október végén született gyermekével tavasszal még nem tudni ideköltözni, közben pedig a beteg édesanyja állapota is súlyosbodott. Barátsággal válunk el tőle, a későbbi együttműködés lehetőségét fenntartva.”

A hétfői első edzésen egyelőre két új arc tűnt fel.

„Hugo Seco helyettesítésére menetközben már elindultunk, a szerb Nemanja Obradovics csatlakozott is hozzánk, illetve velünk tart az edzőtáborba a kozármislenyi Jelena Richárd, akivel ugyancsak szerződést kötünk. A kapuson kívül a középpályára és a támadósorba is szeretnénk még játékost hozni, tehát még három futballista érkezése várható, de létszámban már most is megvagyunk.”

A hétfői edzés után a kedd utazással telik majd, hiszen a csapat Egyiptomban, azon belül is Hurghadában tölt majd egy hetet. Az edzőtábor ideje alatt két mérkőzés vár a társaságra.

 

FRISSÍTÉS: 21.34
ÚJABB BEJELENTÉS

Szabadkáról Kisvárdára

KISVÁRDA FCA támadósorban jelenthet erősítést első téli szerzeményünk, Nemanja Obradovics.
A szerb első osztályú Szpartak Szuboticától, vagyis Szabadkáról érkezett Kisvárdára csapatunk első téli szerzeménye. A 30 éves csatár legutóbbi csapatának színeiben 14 bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett.

Mint elmondta, korábbi játékosunk, Brana Ilics bátorította arra, hogy fogadja el a kisvárdai klub invitálását, és az első benyomások, vagyis a remek létesítményhelyzet alapján úgy látja, jól döntött. Az ősszel még ellenfélként találkozott a belgrádi születésű Obradovics Iliccsel, a meccset a Szabadka nyerte meg 3–0 az FK Indjia ellen, az első gól előtti gólpasszt új játékosunk jegyezte.

Obradovics kipróbálta magát a finn első osztályú FK Honka együttesében, nagy reményekkel érkezett Kisvárdára, a gólok, a gólpasszok és a győzelmek reményében.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról - újabb magyart igazolt a Fradi - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink