Halmosi újabb súlyos büntetése, ezúttal ittas vezetésért

Korábban volt egy tagadása.

Forrás:

„Egy rendőrségi közlemény szerint szeptember 2-án ittas vezetés miatt állítottak elő egy 39 éves férfit Szombathelyen. Nos, sok 39 éves férfi lakik Szombathelyen, speciel a Haliban csak egy van. A Nyugat.hu megkérdezte "Cucu'-t, aki tagadta, hogy róla van szó.” - jelezte az nb1.hu szeptember közepén.
 
A szombathelyi portál most ismét előrukkolt egy Halmosi-hírrel, méghozzá nem is akármilyennel, íme:
 
„A bíróság Halmosi Pétert 350.000 Ft pénzbüntetésre és 1 év 3 hónap B kategóriájú járművezetéstől eltiltásra ítélte, a járművezetéstől eltiltás tartamába a 2018. szeptember 2-tól eltelt időt beszámítani rendelte - tudtuk meg a Szombathelyi Törvényszéktől.
 
Halmosit 2018. szeptember 2-án hajnalban igazoltatták a rendőrök a szombathelyi Szűrcsapó utcában, kiderült, hogy enyhe-közepes fokban ittasan vezetett. Az ítélet jogerős.
 
Halmosi korábban a Haladás csapatkapitánya, fenegyereke volt, egy hónapja renitens magatartása miatt kitették a csapat keretéből.” 
 
Utóbbi történés volt ugye az a sztori, amit az nb1.hu tárt fel elsőként és ami után a szurkolók Illés Béla tulajdonost, a Hali másik legendáját sorozták kőkeményen...

Legfrissebb híreink