Gróf Dávid és a Ferencváros – reagált a szurkolóknak a kapus

Ez a 40. időszak, de ilyenre nem emlékszünk.

Az nb1.hu, a drukkerektől kapott értesítések alapján elsőként jelezte, hogy szurkolói körökben híre ment annak, hogy Gróf Dávid, a Honvéd kapusa találkozott Orosz Pállal, a Fradi vezérigazgatójával, az összejövetel végén a felek megállapodtak abban, hogy a kapus a nyártól a zöld-fehéreknél folytatja. Ez a hír több fórumbejegyzésben is olvasható volt.
 
Mint jeleztük az üggyel kapcsolatban megkerestük Illés Zoltánt, a játékos menedzserét, aki a következőket mondta az nb1.hu-nak: 
 
„Dávid nem találkozott tegnap és máskor sem Orosz Pállal és továbbra sincs írásbeli megállapodása a következő szezonra.”
 
A menedzser hozzátette, a Gróf Dáviddal kapcsolatos átigazolási híreket nem kívánják kommentálni annak érdekében, hogy zavartalanul koncentrálhasson a szezon még hátralévő részére, amint viszont eldől a kapus sorsa, minden kérdésre válaszolnak. Mint ismeretes, Grófnak lejár a szerződése Kispesten.
 
Az üggyel kapcsolatban a kapus is megszólalt, méghozzá a hivatalos Facebook-oldalára kitett közleménnyel. Az első mondatát mondjuk speciel nem értjük. Gróf ezt írta: „Az internetes fórumokon és fociportálokon ma megjelentekkel kapcsolatban szeretném tisztázni, hogy tegnap és máskor sem találkoztam vagy vacsoráztam Orosz Pállal.„
 
Nos, fociportál csak egy volt, amelyik a témával foglalkozott, mégpedig az nb1.hu, és az nb1.hu azt írta meg, hogy a menedzsere tagadta azokat a híreket, hogy a kapus találkozott a Fradi vezérigazgatójával. Ettől függetlenül még tény, hogy a kapus FTC-be történő átigazolását gyakorlatilag majdnem mindenki kész tényként kezeli a magyar labdarúgásban.
 
A Kispest szurkolói viszont továbbra is azt szeretnék, ha a kapus maradna, amit jelez, többen arra biztatják, hogy a klub új tulajdonosaival állapodjon meg az egyeztetése során...
 
Az nb1.hu a 40. átigazolási szezonját kezdte meg, de nem emlékszünk olyan időszakra, amikor egy kapus sorsa vitte volna a prímet.

Legfrissebb híreink