Gróf Dávid elköszönt

Véd-e a szombati kupadöntőben?

Forrás:

Gróf Dávid sportolói- és emberi teljesítményének, tulajdonságainak is köszönheti azt, hogy a Kispest-szurkolók egyik legnagyobb kedvence lett. Ezt jelzi, hogy annak ellenére sem haragszanak rá a kispesti fanatikusok, hogy már hetek óta téma, hogy a kapus nem marad a Honvédnál.
 
Grófot leginkább a Ferencvárossal hozzák hírbe, sokan biztosra veszik, hogy a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását. Ezzel kapcsolatban még nem volt semmiféle hivatalos bejelentés/megerősítés, a kapus viszont gyakorlatilag elköszönt a kispesti publikumtól az MTK elleni siker után.
 

A Honvédra még vár a kupadöntő a Vidi ellen szombaton, ám eddig, abban a sorozatban, Gróf helyettese, Horváth András védett.
 
Az a Horváth András, aki 3 évvel ezelőtt remek formában védte a Honvéd kapuját, ám megsérült…
 
GRÓF BÚCSÚSZAVAI:
 
"2016 nyarán lettem a Honvéd játékosa, s akkor még magam se gondoltam, hogy egy ilyen csodálatos utazásban lesz részem. Mélyről érkeztem, és a csapattal együtt magasra emelkedtem, és külön öröm, hogy az MTK ellen 100. alkalommal védhetem a kispesti kaput. Már az első szezonban bajnoki címet ünnepelhettünk, amely felejthetetlen élményt jelentett a számomra, de igazából az egész három évre boldogan gondolok vissza. Rengeteg szeretetet kaptam tőletek, szurkolóktól, remek közösségben védhettem, barátokra leltem, és bízom benne, hogy a játékommal, a felétek való nyitottságommal vissza tudtam adni valamit ebből a szeretetből. Bárhogy is alakuljon a sorsom, bármerre is vezessen az utam, a Honvédnál töltött időszak mindig fontos helyet foglal majd el a szívemben. Köszönöm szépen mindenkinek!"
 
 
FRISSÍTÉS 13.08

Gróf Dávid - megerősítette a menedzser - NB1.hu

Gróf Dávid - megerősítette a menedzser

Legfrissebb híreink