Fura üzenetet kapott a DVTK-szurkolóktól Feczkó Tamás - kép

Reagált is a felvetésre az edző.

Forrás: DVTK/Facebook

Nem nyúltak mellé a diósgyőriek Feczkó Tamás szerződtetésével. A tréner Fernando Fernándezt váltotta a piros-fehér klub kispadján, és a magyar szakember munkája egyre jobban beérik. A DVTK a hétvégén az Újpestet győzte le 2-1-re. Érdekesség, hogy amikor Feczkó rábólintott a borsodiak ajánlatára, az együttes sereghajtó volt a bajnokságban. A tréner a ZTE ellen mutatkozott be, a debütálása pedig 1-0-s diadallal zárult. Azóta a miskolciak szépen gyűjtögetik a pontokat: jelenleg az ötödik helyen állnak a táblázaton, az előttük lévő Puskás Akadémia fórja csupán kettő pont. A Diósgyőr négy mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, három győzelem mellett csupán egyszer játszottak döntetlent Feczkó játékosai.

Feczkót a sikereknek is köszönhetően a diósgyőri publikum egyre jobban megkedveli. A szakember az Újpesttel vívott bajnoki napján ünnepelte a névnapját, és erről sem felejtkeztek el a drukkerek, akik egy molinóval is készültek, amelyen a "Boldog névnapot Feczkó-mackó" felirat állt. 

A sajtótájékoztatón ez az üzenet is beszédtémát jelentett, de Feczkó egyáltalán nem sértődött meg a jelző miatt, inkább humorosan reagált az új becenevére:

"De a "Feczkó-mackó" kifejezés rávilágított arra, hogy többet kell futnom a fiúkkal, vagy nélkülük" - nyilatkozta a tréner, aki korábban többek között az MTK és a Balmazújváros csapatát is irányította.

A lendületben lévő DVTK a következő fordulóban a MOL Fehérvár otthonában vendégeskedik. 

EMLÉKEZTETŐ:

DVTK-ÚJPEST FC 2-1
Diósgyőr, 8376 néző, v: Erdős
gólszerző: Ivanovszki (7.), Rui Pedro (59.), illetve Novothny (92.)
kiállítva: Balázs (88.)
sárga lap: Onovo (58.), Novothny (79.), Csongvai (89.)
DVTK: Danilovic - Sesztakov, Polgár, Brkovic, Vági - Márkvárt (Adukor, 84.), Rui Pedro (Molnár, 71.), Iszlai - Hasani, Ivanovszki (Tabakovic, 50.), Kiss T.
Újpest: Pajovic - Balázs, Litauszki, Risztevszki, Burekovic (Heris, 41.) - Onovo, Csongvai - Calcan (Simon, 66.), Perosevic (Koszta, 66.), Nwobodo - Novothny

Legfrissebb híreink