FTC-Vidi: milyen változások lesznek a Fradinál? - reakciók

Zivzivadze és a jó út.

Forrás: fradi.hu

A Fradi a Vidit látja vendégül vasárnap este, vagyis rangadót rendeznek a Groupama Arénában. A fehérváriak lehetnek jobb hangulatban, mivel a Petrocub otthonában is nyertek csütörtökön, így magabiztosan jutottak tovább a Konferencia-ligában.

Budu Zivzivadze szerint a csapat és ő is jó úton jár, ezen kell menniük tovább. A gólerős játékos szerint két nagyon nehéz meccs előtt áll a Vidi (a Fradi elleni bajnoki után a Kölnnel csapnak össze a Konferencia-ligában):

Az FTC-t a Qarabag megállította a BL-selejtezőben kedden, de Sztanyiszlav Csercseszov szerint túltették már magukat ezen a kiesésen. Az orosz trénert arról is kérdezték, hogy milyen változások lehetnek a Fradi kezdőjében:

"- Hogy látja az ellenfelet? A MOL Fehérvár két sikerrel vett selejtezőkör után a Konferencia Liga rájátszásában szerepelhet majd.

- Ellenfelünk a Konferencia Ligában, mi pedig a BL-ben játszottunk a hétközben, tehát a két csapat hasonló helyzetben van, hiszen mindkét gárda komoly intenzitású összecsapásokon van túl. Tudjuk, hogy a Fehérvár sikerrel vette a legutóbbi selejtezőjét is a nemzetközi kupában, láttuk a mérkőzését.  Jó csapatnak tartom őket, emlékszem, legutóbb, amikor idegenben találkoztunk, nagyon nehéz meccset vívtunk egymással. Arra számítok, hogy vasárnap sem lesz könnyű dolgunk.

- A legutóbbi, Puskás Akadémia elleni bajnoki előtt több ponton is változatott a selejtezőkön szereplő csapathoz képest. Most is tervez hasonló változtatásokat?

- Majd meglátjuk. Fontos lesz látni, hogy a bajnoki előtt ki milyen állapotban van fizikailag, ne feledjük, vannak, akik végigjátszották a selejtezőt, míg mások kevesebb lehetőséget kaptak, néhányan pedig külön munkát végeztek. Ma együtt tréningezett a keret, de csak a mérkőzés előtt döntök a kezdőcsapatról" - válaszolta a fradi.hu-nak Csercseszov.

A mérkőzés 20 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink