FTC egyeztetés lesz Rebrov sorsáról

Újabb klubnál van képben az ukrán szakember.

Forrás: Bakonyi Péter

12-szeres görög bajnok és 15-szörös kupagyőztes az AEK Athén, mely gárdával kapcsolatban a görög sajtóban és a Twitteren is elterjedt, hogy Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője is képben van azzal kapcsolatban, hogy a gárda új vezetőedzője legyen.

 

Amikor a sajtóban megjelenik egy hír, hogy egy adott klub szerződtetné vagy figyeli egy játékos vagy edző teljesítményét, az nem azt jelenti, hogy már zajlanak is az egyeztetések a felek között (mert akkor azt írná a sajtó, hogy tárgyalnak egymással az érintettek), hanem azt, hogy a klubnál kiszemelték az illetőt vagy rajta van azon a listán, ami a kiszemelteket tartalmazza.

 

A jelek szerint az utóbbi a helyzet Rebrovval és az athéni klubbal kapcsolatban is. Az AEK trénere jelenleg a spanyol Manolo Jiménez, aki viszont távozhat a posztjáról, a görög sajtóhírek szerint 3 jelölt is van a pótlására.

Rebrovot viszont még 1 évig szerződés köti az FTC-hez, és sokáig emlékezetes marad az, ahogyan a Honvéd elleni, utolsó fordulóban megrendezett mérkőzés után otthagyta a sajtótájékoztatót, miután a kijelentette, hogy a klubtól még senki nem tárgyalt vele a folytatásról.

Az nso.hu nemrég azt jelentette, hogy Kubatov Gábor elnök és a vezetőedző hamarosan egyeztetnek a folytatásról.

Legfrissebb híreink