Fradi-Újpest: bejelentések a koronavírus miatt

Szigorítások a Groupama Arénában is.

Forrás:

ÍME, AZ FCT KÖZLEMLÉNYE:

"MÁR A DERBIN IS KÖTELEZŐ LESZ MASZKOT VISELNI!
Péntektől a szabadtéri sportrendezvényeken is kötelező a maszkviselés. Az FTC együttműködést kér.

A Magyar Kormány rendeletet adott ki a maszkviselés szabályainak szigorításáról, ennek értelmében péntektől a szabadtéri rendezvényeken, valamint a sportrendezvényeken szabadban is kötelező lesz a maszk viselése.

Az FTC és a Groupama Aréna üzemeltetője, a Sportfive Kft. az alábbi intézkedéseket tervezi a szombati, FTC-Újpest bajnoki mérkőzésen.

 

Kérjük, minden szurkolónk hozzon magával maszkot, amelyet már a stadionba érkezés előtt, útközben vegyen fel! A maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező. A klub és a Sportfive Kft. 10 ezer maszkot vásárolt a mérkőzésre, ha valakinek nincs maszkja, annak egyszer használatos maszkot – a készlet erejéig - tudunk biztosítani.

 

A stadion minden belépési pontján, valamint a belső terekben, összesen 57 ponton lesznek kihelyezve kézfertőtlenítő-adagolók, melyek virucid hatású kézmosó szert tartalmaznak.

Azok a vendégek és dolgozók, akik zárt térbe érkeznek, testhőmérséklet ellenőrzésen esnek át.

A stadion területén folyamatosan fertőtlenítik a kilincseket és a fogantyúkat is.

Minden szurkolónkat arra kérjük, időben, minél korábban érkezzenek, hogy elkerüljék a zsúfoltságot a beléptetésnél.

A belépésnél, a mosdóknál, és a büfék esetében a sorban állásnál 1,5 méter távolságot jelölünk ki, amit kérünk, mindenki szigorúan tartson be.

A mosdók esetében korlátozzuk az egy időben a helyiségekben tartózkodók létszámát.

 

Fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a szombati derbin már zárt és nyílt térben egyaránt kötelező a maszk használata! Aki a szabadtéren is érvényes rendelkezést, a kötelező maszkhasználatot kérésre sem tartja be, azt az FTC biztonsági szolgálata köteles a stadion elhagyására felszólítani. A szabályok a vendégszurkolókra is érvényesek.

 

A szervezők, a klub azt kéri, saját és mások egészsége védelme érdekében, minden szurkolónk tartsa be az előírásokat!"

Koronavírus: eldőlt, játszhat-e Cristiano Ronaldo a Fradi ellen? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink