Fradi: szerb középpályás és curacaói csatár érkezhet?

Újabb két névvel bővült a kiszemeltek listája.

Forrás: fkcukaricki.com

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy külföldi hírportálok albán és ukrán szélsővel, valamint lengyel középpályással is összeboronálták a Ferencvárost.

Újabb külföldi játékossal hozták hírbe a Fradit - NB1.hu

 

Most két újabb játékos neve került szóba. Ahogy az ulloi129.hu is jelezte, az egyikük az FK Cukaricki szerb középpályása, Veljko Birmancevic. A 22 éves, korábban utánpótlás-válogatottakban is játszó, gyors és tehetséges szélső jó idényt futott Szerbiában, nem meglepő, hogy több klub is szeretné őt, hisz korábban a Crvena zvezda is bejelentkezett érte. A Partizan-nevelés Birmancevic értéke a Transfermarkt szerint 1,3 millió euró, az ulloi129.hu szerint valóban érdeklődik iránta a zöld-fehér alakulat.

Birmančevića želi Fradi | MozzartSport

 

A másikuk a holland születésű, curacaói válogatott, szintén 22 éves csatár, Nigel Robertha. Az anyagi gondokkal küzdő Levszki Szófia játékosa egy éve érkezett a bolgár fővárosba a holland Cambuurtól, 15 meccsen 9 gólt szerzett. Robertha értéke szintén 1,3 millió euró környékén mozog, és ugyan bolgár lapértesülések arról írtak, a Fradi télen már tett érte ajánlatot, az ulloi129.hu szerint ez az információ nem igaz. 

Ференцварош се включва в битката за Робърта
 

FRISSÍTÉS:

Egyre közelebb a portugál játékos a Fradihoz - vagy sem? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink